Surferi (Barons)

EKSKLUZIVNA PREMIJERA 22.7.

Objavljeno: 18. srpnja 2022.

Surferi (Barons) – zajašite na valu nove surferske

serije na Pickbox NOW

Fenomenalna nova serija Surferi (Barons, 2022.) stiže 22. srpnja na Pickbox NOW! U središtu radnje je skupina najboljih prijatelja koji inspirirani oceanom stvaraju ono što će postati kultna robna marka za surfanje.

SENZUALAN POGLED NA SURFANJE

Smještena u Australiju sedamdesetih godina, serija Surferi (Barons) oduševit će vas inspirativnom pričom i surferskom kontrakulturom u sudaru s marketingom i trgovinom. Ova surferska serija prekrasno oslikava vrlo specifičnu australsku surfersku kulturu koja se pojavila sedamdesetih godina. Način na koji je snimljena daje impresivan i senzualan pogled na to vrijeme.

O ČEMU JE RIJEČ?

U fokusu priče su poduzetni surferi inspirirani vremenom nastanka surferskih brendova kao što su Rip Curl i Quiksilver. Snapper (Ben O’Toole) i Trotter (Sean Keenan) prijatelji su koji zajedno rade na izradi odijela za surfanje, ali posvađaju se i postanu ogorčeni suparnici. Trotter kaže svojoj zaručnici Tracy (Jillian Nguyen) kako želi napraviti bolju odjeću za surfanje, a da to nisu obične kratke hlače kakve su se nosile dotad. Za njega to nije samo praktična potreba nego ideja koja se temelji na ljetu koje zauvijek traje.

NOSTALGIJA SEDAMDESETIH

Briljantno snimljena i zabavna, serija Surferi (Barons) priča je o rivalstvu između prijatelja smještena u opojne dane ranih sedamdesetih. Senzibilno i suptilno istražuje mnoga pitanja kao što su rasizam i seksizam te se dotiče ranih dana pokreta za društvenu pravdu.

Ovo je zavodljiva dramska serija s izvrsnom glumom i vjerodostojnom pričom. Slavljenje nostalgije sedamdesetih u samoj je srži ove serije, a glumačka je postava fantastična. Šaroliku glumačku postavu čine Sean Keenan, Ben O’Toole, Jillian Nguyen, Hunter Page-Lochard, Sophia Forrest, Catherine Van-Davies i Sebastian Tang.

Zajašite na valu nove surferske serije Surferi (Barons) samo na Pickbox NOW od 22. srpnja!