Izvrsno ocijenjeni filmovi

Objavljeno: 8. kolovoza 2022.

Stižu izvrsno ocijenjeni filmovi na Pickbox NOW

Oni su magični, neobični, lijepi i topli, filmovi koji ovog kolovoza stižu na Pickbox NOW idealni su za čitavu obitelj. Fantastični glumci, neobične priče i izvrsne ocjene ono je što krasi sve ove filmove. Pogledajte koji filmovi stižu na Pickbox NOW!

Legenda o pijanistu (The Legend of 1900) 8/10 ⭐

Ovaj fenomenalni film epska je priča o čovjeku koji je mogao sve, osim biti običan čovjek. U glavnoj je ulozi fantastični glumac Tim Roth koji tumači lik legende po imenu “1900”. Kao malu bebu, Danny ga je pronašao na brodu na kojem radi i odgojio kao svog sina. 1900 nikad u svom životu nije napustio brod otkrivši ondje svoje glazbene talente, posebice za sviranje klavira. Dirljiv i poseban, ovaj film zaista zaslužuje ocjenu koju ima!

Kad stiže: 5. kolovoza

Potpuni stranci (Perfect Strangers) 7.7 ⭐

U toplu ljetnu večer zaljubljeni par Rocco i Eva očekuje svoje prijatelje na večeri. Ubrzo započinje gozba, no u ovoj lijepoj, ali pomalo običnoj noći nešto nedostaje. Dva bračna para započinju neuobičajenu igru istine ili izazova čitajući jedno drugomu poruke na mobitelima, što će ovu večer opako zapapriti.

Kad stiže: 5. kolovoza

Heidi (Heidi) 7.4 ⭐

Prema popularnom romanu Johanne Spyri, ovaj bajkoviti film priča je o djevojčici Heidi, siročetu koje kreće živjeti s djedom na planini. No ubrzo teta dolazi po nju i vodi je k bogatoj obitelji u Frankfurt, kao društvo Klari, djevojčici u invalidskim kolicima. Divan film s predivnim scenama Alpa i bezvremenskom pričom jedan je od onih filmova idealnih za čitavu obitelj.

Kad stiže: 5. kolovoza

Profesor i luđak (The Professor and the Madman) 7.2 ⭐

S Melom Gibsonom i Seanom Pennom u glavnim ulogama, ova povijesna drama smještena je u 19 stoljeće. Zanimljiva priča vrti se oko profesora Jamesa Murrayja koji radi na popisivanju riječi za prvo izdanje Oksfordskog rječnika engleskog jezika. Ubrzo prima više od 10 000 unosa riječi od vrlo neobičnog čovjeka, pacijenta u psihijatrijskoj ustanovi za kriminalce, doktora Williama Minora…. Neobična priča i fenomenalni glumci idealan su spoj za film koji se ne propušta.

Kad stiže: 5. kolovoza

Poštareva kćer (The Ideal Palace) 7.1 ⭐

Joseph je običan poštar koji svaki dan putuje rijekom Drome, od sela do sela. Živi samačkim životom, no napokon upozna ženu svog života Philomenu te dobije kćerkicu Alice koju Joseph voli više od bilo čega. Baci se u ludi pothvat, želi im izgraditi nevjerojatnu palaču vlastitim rukama. Ovaj obični čovjek neće odustati od svojeg nauma, posvećuje 33 godine svog života da izgradi nevjerojatno djelo, idealnu palaču.

Kad stiže: 12. kolovoza

Sve ove prekrasne i bezvremenske filmove s fantastičnim glumcima i nevjerojatnim pričama gledajte samo na Pickbox NOW!