Svježe iz Europe: Europski filmovi na Pickbox NOW

Pickbox NOW nikad nije bio vaš klasični streaming servis – od samog početka donosili smo vam drugačiji sadržaj, fokusirali se na najbolje britanske serije, skandinavske naslove koji su osvojili publiku diljem svijeta te filmske novitete, kao i bogatu ponudu klasika.

Korak dalje je upravo naš najnoviji projekt kojim ćemo dodatno obogatiti vaše filmske večeri uz Pickbox NOW.

Streaming Europe okuplja četiri europske streaming kompanije – UniversCine, Sooner, LMC i Pickbox koje su se ujedinile oko najuzbudljivijih europskih filmova i produkcije. Tijekom trajanja projekta, predstavit ćemo čak 24 nova europska filma, svježe prikazanih na prepoznatim filmskim festivalima, a koji nose potpis intrigantnih novih redateljskih imena i kreativaca.

Europski filmovi oduševit će ljubitelje trilera, krimi filmova, drama i komedija pa će u šarolikoj ponudi filmova svatko pronaći nešto za sebe, a ujedno je ovo prvi put da ćemo predstaviti Pickbox Originals filmove koji će biti dostupni ekskluzivno na Pickbox NOW!

DOSTUPNI FILMOVI

Osim filmova za pamćenje, projekt Streaming Europe donosi još jednu nezaboravnu priču u kojoj glavne uloge imaju Pickbox NOW i višenagrađivani zeleni start-up Gruntek. Svjesni utjecaja industrije streaminga na ekologiju i održivost, kompanije u projektu Streaming Europe odlučile su podržati održive organizacije i inicijative, a odabir Pickbox NOW servisa je upravo Gruntek!

Pickbox NOW je odlučio kroz Gruntek Charity paket humanitarnim ustanovama donirati košarice povrća uzgojenog na ekološki održivom ‘gruntu.’ Gledajući filmove iz projekta, korisnici Pickbox NOW streaming servisa mogu doprinijeti ovoj zeleno-humanitarnoj priči i pomoći u poticanju održivih inicijativa.