UPOZNAJ RAGNARA I OSVOJI NAGRADE NA VIKINŠKOM TURNIRU

Pickbox ove godine sudjeluje na jednome od najvećih gaming sajmova u Europi – Reboot InfoGameru. U periodu od 21. do 26. studenog posjetite paviljon 9 i sudjelujte u posebnom vikinškom turniru. Naime, Pickbox podupire mladog dizajnera videoigara Antu Šimića, poznatijim pod kreativnim imenom [Xplode], te će ekskluzivno predstaviti njegovu videoigru „Ragnar“ koja je nastala kao hommage nadolazećoj, petoj sezoni Vikinga.

Osim što Pickbox ima čast poduprijeti domaće kreativce koji svoje slobodno vrijeme ulažu u osobni napredak, veoma se raduje i ekskluzivnom prikazivanju nove sezone Vikinga na svojem servisu.

Upoznajte „Ragnara“

Cilj videoigre „Ragnar“ je biti sjajan i krvoločan Viking te poraziti što više neprijatelja, koji u početku vrebaju sporo i oprezno, a poslije brzo, podmuklo i sa svih strana. U igri su zastupljene četiri vrste neprijatelja, a pobjeđuje osoba koja će tijekom održavanja InfoGamera imati najveći broj bodova.

Ako želite biti među rijetkima koji su isprobali ovu zanimljivu i izazovnu pixel art videoigru, prvi korak je registracija putem online obrasca. Za poklon i ohrabrenje dobit ćete bon za besplatno gledanje Pickboxa. Nakon što obavite online registraciju, svakako nas posjetite u izložbenom prostoru, gdje ćete dobiti punch card. Na njemu će se bilježiti jeste li ispunili dnevnu kvotu pokušaja obaranja najboljeg rezultata.

Detalji natjecanja

Pickbox izložbeni prostor otvoren je svaki dan u periodu trajanja InfoGamera, od 10 do 20 sati. Iako službeni dio vikinškog turnira traje od 18 do 20 sati, tijekom cijeloga dana možete vježbati svoje vještine za ostvarivanje najvišeg rezultata. U službenom dijelu turnira imat ćete samo jednu priliku za postavljanjem najvišeg rezultata toga dana. Rezultati se ne poništavaju na dnevnoj bazi: ako ste ostvarili najviši rezultat u utorak i nitko ga nije uspio oboriti do nedjelje, vrlo vjerojatno ćete biti pobjednik turnira.

Nagrade, nagrade, nagrade

Kako bi vas ohrabrio, Pickbox je pripremio vrijedan nagradni fond za one najbolje: Vikinzi board game, Ragnar i Pickbox/Vikinzi majice, posebna knjiga o Vikinzima i ostale vrijedne sitnice. Osim toga, prilikom registracije na turnir dobivate i bon za besplatno gledanje Pickboxa. Dodatna pogodnost je i što za vrijeme trajanja Reboot InfoGamera traje posebna promotivna akcija uz koju možete odabrati Pickbox paket od 6 ili 12 mjeseci i ostvariti 30% popusta! Sve informacije bit će dostupne u Pickbox izložbenom prostoru tijekom trajanja InfoGamera.

Registracija za službeni turnir svakog dana na Reboot InfoGameru i 7 dana besplatnog Pickboxa na www.pickbox.hr/reboot-2017/

-->