Zlo

Nadnaravna kriminalistička horor-serija

Objavljeno: 14. rujna 2021.

Serija koja otkriva što leži iza nadnaravnog

kriminalistička horor-serija Zlo (Evil)

Serija Zlo opisana je kao kriminalistički horor koji koketira s nadnaravnim, a na Pickbox TV kanal stiže 15.9. i emitirat će se u terminu od ponedjeljka do četvrtka u 22 sata.

Propitkuje nadnaravne elemente poput čuda, zaposjedanja demona i postojanje Boga. Pametno napisana, ali i uznemirujuća, serija Zlo na intrigantan i odvažan način zavirit će u dubinu neugodnih pitanja koja postavlja.

Intrigantna mješavina horor-krimića i nadnaravnog

Serija ima intrigantnu premisu – skeptična forenzična psihologinja Kristen Bouchard (Katja Herbers) udružuje se s Davidom Acostom (Mike Colter), bivšim novinarom koji se školuje za svećenika, kako bi zajedno istražili nadnaravne incidente.

Kao budući svećenik, David radi na istraživanju i potvrđivanju događaja kao što su čuda te istražuje demone. Također uzima halucinogene droge kako bi imao vizije, no nije siguran obraća li mu se zaista Bog ili je to zapravo njegov um.  U svojim istraživanjima, želi da mu pomogne Kristen koja nije religiozna te ne vjeruje u demone ni u nadnaravno. No kako sve više korača tankom linijom između onoga što znanost može i ne može objasniti, morat će preispitati svoja vjerovanja.

Glumačka postava

Izvrsna glumačka postava uključuje dansku glumicu Katju Herbers najpoznatiju po ulogama u serijama Westworld i Manhattan, a u novoj seriji Zlo izvrsna je u ulozi psihologinje Kristen. U glavnoj ulozi je i američki glumac Mike Colter, koji je tumačio Lukea Cagea u Marvelovu univerzumu, u serijama Luke Cage, Jessica Jones i The Defenders.

Uz njih, tu je i svestrani britansko-američki glumac i komičar Aasif Mandvi, koji radi na The Daily Showu  i koji napisao dvije humoristične serije – The Brink i Halal in the Family i glumio u njima. Aasifa gledamo u ulozi Bena Shakira koji radi za Davida kao tehnička podrška, no i u ulozi đavoljeg odvjetnika kojemu je cilj skupiti znanstveno objašnjenje za nadnaravne fenomene.