Voli me (Love Me)

TV PREMIJERA 25.7.

Objavljeno: 13. srpnja 2022.

Voli me (Love Me): Sočna australska serija s Bojanom Novaković

 stiže na Pickbox TV kanal

Fantastična i sočna australska serija Voli me (Love Me) na Pickbox TV kanal stiže 25. srpnja! U glavnim ulogama gledat ćemo rođenu Beograđanku, izvrsnu glumicu Bojanu Novaković, te prezgodnoga australskoga glumca Boba Morleyja (The 100).

U sveukupno šest epizoda, ova će vas miniserija oduševiti fenomenalnim likovima, sočnom pričom, ugodnom atmosferom i uvrnutim humorom.

O ČEMU JE RIJEČ? 

Riječ je izvrsnoj, katkad iznimno humorističnoj drami koja se bavi modernim ljubavnim problemima triju članova obitelji Mathieson. Clara, Glen i Aaron u različitim su stadijima života i na potpuno različite načine pokušavaju pronaći ljubav. Duhovita, sofisticirana i iskrena, ova se serija bavi istraživanjem ljubavi u svim njezinim oblicima. Također, ona nas podsjeća na to da smo svi podjednako nedostatni i podjednako predivni.

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

Rođena Beograđanka Bojana Novaković izvrsna je u ulozi Clare, doktorice koja preko raznih društvenih mreža pokušava pronaći ljubav. Naravno, nailazi samo na vrlo čudne likove, sve dok jedan dan slučajno ne upozna svog susjeda u obližnjem supermarketu.

Australski glumac Bob Morley, poznat po ZF seriji The 100, tumači ulogu Petera, šarmantnog i prezgodnog Clarina susjeda koji radi kao model.

Slavni glumac Hugo Weaving dobro nam je poznat po ulogama u megapopularnim filmovima poput The Lord of the Rings i V for Vendetta. Weaving tumači ulogu Glena, Clarina i Aaronova oca, a u svojoj ulozi je zaista maestralan.

Australski glumac William Lodder (Go Karts, Wakefield) tumači ulogu Aarona, Clarina mlađeg brata koji studira i iznimno je zaljubljen u svoju djevojku koja toliko ne dijeli njegove osjećaje.

Duhovita, sofisticirana i iskrena, ova će vas sočna australska serija oduševiti i podsjetiti na to da je ljubav najvažnija. Samo na Pickbox TV kanalu od 25. srpnja!