Ubojstva u baru Lume – šarmantna talijanska serija

Objavljeno: 3. listopada 2023.

Prepuna zanimljivih likova i misterioznih zločina u malom talijanskom gradiću na toskanskoj rivijeri, Ubojstva u baru Lume (Murders at BarLume) nova je serija koja će zaintrigirati sve ljubitelje kriminalistike i humora u kombinaciji.

Seriju možete pratiti na Pickbox TV kanalu u 19:30, od ponedjeljka do petka. Gledatelji će moći uživati u zabavnim pustolovinama stanovnika talijanskoga gradića tijekom svih četiriju sezona.

Kriminalističke priče s daškom humora

Ubojstva u baru Lume šarmantna je nova talijanska serija kreatora Inspektora Montalbana. Adaptirana prema romanima Marca Malvaldija, radnja serije odvija se u Pineti, prekrasnom toskanskom primorskom selu. U središtu priče je Massimo Viviani, čovjek koji dobiva na lutriji, kupuje bar na moru i sanja o lagodnom životu. Ali ništa se ne događa po planu!

Tople, duhovite priče uključuju zločine, detektive i zbor mudrih staraca koji sjede ispred bara Lume i iznose svoje mišljenje svakomu tko želi slušati. Pametna talijanska kriminalistička drama uključuje izvrsnu glumačku postavu na čelu s Filippom Timijem u ulozi Massima.

Talijanska serijska poslastica

Humoristično kriminalistička dramska serija, smještena u šarmantnu zajednicu na plaži, sastoji se od sveukupno 18 epizoda i idealna je za laganu, veselu zabavu. Svi su razni kriminalci izvedeni pred lice pravde, svaki na drukčiji način.

Idealnu jesensku seriju Ubojstva u baru Lume gledajte samo na Pickbox TV kanalu.