TKO JE PHOEBE WALLER-BRIDGE, ŽENA KOJA JE POMELA HOLLYWOOD?

Šarmantna glumica, scenaristica i producentica koja oduševljava svijet

Nova holivudska miljenica i nevjerojatna žena Phoebe Waller-Bridge osvojila je svijet svojim neuobičajenim projektima. Specifičnom serijom Fleabag pomela je TV industriju osvojivši prestižne nagrade, hvalospjeve kritičara i sve veći broj obožavatelja. I to ne bez razloga!

Višestruko nagrađivana i hvaljena serija gledatelja vodi kroz ispovijest jedne prljavice, a obje sezone emitirat će se od 17. veljače na Pickbox TV kanalu.

LIK I DJELO SVJETSKE SENZACIJE

Osebujna karijera Phoebe Waller-Bridge uključuje kazalište, film i serije, a najnoviji projekt je 25. film o Jamesu Bondu, No Time to Die (2020), na kojemu će raditi kao scenaristica. Osim toga, Waller-Bridge je dala glas droidu L3-37 u Star Wars filmu Solo: A Star Wars Story (2018).

FLEABAG – ISPOVIJEST JEDNE PRLJAVICE

Serija Fleabag nagrađena je s ukupno 42 nagrade, među kojima su šest Emmyja i dva Zlatna globusa te nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA). Duhovita i dosjetljiva serija proglašena je britanskim Seks i gradom, sve zahvaljujući scenaristici, producentici i glavnoj glumici Phoebe Waller-Bridge. London je glavna lokacija burnih i emotivnih događanja s kojima će se poistovjetiti svaka mlada žena koja u današnjem svijetu pokušava „navigirati“ ljubavnim, prijateljskim i obiteljskim odnosima. Pomalo kaotičan način života, emotivna nestabilnost i donošenje upitnih životnih odluka, doveli su do izraza Fleabag koji opisuje glavnu protagonisticu kao tzv. prljavicu. Specifičnost serije je i njena direktna komunikacija s publikom koja proživljava „ispovijest jedne prljavice“ kao da su njihove vlastite.

Uz triler seriju  Killing Eve, na kojoj Waller-Bridge radi kao scenaristica i izvršna producentica, Fleabag je proglašena jednom od najboljih serija 21. stoljeća, i to nakon samo dvije sezone.

KAD  SE PRIVATAN ŽIVOT SPOJI S POSLOVNIM

Phoebe Waller-Bridge rođena je prije 34 godine u Londonu, gdje živi i danas. Prema intervjuu za New York Times, diplomirala je 2006., te jedva pronalazila posao što ju je motiviralo za pisanje vlastitih scenarija. Nakon razvoda s irskim redateljem i autorom Conorom Woodmanom 2018., novu ljubav je našla s irsko-britanskim producentom, scenaristom i redateljem Martinom McDonaghom, poznatom po filmu In Bruges. Njezina starija sestra Isobel je kompozitorica koja potpisuje glazbu na seriji Fleabag.

FLEABAG TJEDAN NA PICKBOX TV KANALU!

Obje sezone fenomenalne serije Fleabag gledajte na Pickbox TV kanalu, od 17. do 22. veljače 2020, od 21:40 sati, tijekom kojeg će se prikazati obje sezone. Rezervirajte večernji termin, opustite se uz dvije epizode dnevno i zaljubite se u Fleabag svijet.