Špijunski ured (The Bureau)

TV premijera

Objavljeno: 19. travnja 2022.

Na Pickbox TV stiže genijalna francuska serija

Špijunski ured (The Bureau)

Jeste li spremni za špijunski maraton?

Izvanredna francuska špijunska serija Špijunski ured (The Bureau)s visokom ocjenom od 8,7 na IMDb-ju stiže 23. svibnja na Pickbox TV kanal, s emitiranjem od ponedjeljka do petka u 21 sat.

NAJBOLJA ŠPIJUNSKA SERIJA 21. STOLJEĆA

Kritičari je uspoređuju sa serijom Žica (The Wire), ističući kako ono što je Žica napravila za policijske serije, francuska serija The Bureau radi za špijunske serije 21. stoljeća.

Pametna, lijepo napisana, napeta i dobro odglumljena, The Bureau je francuska serija koja se emitira u više od 100 zemalja te je uistinu postala internacionalni hit. Le Figaro ju je proglasio najboljom francuskom serijom ikada, a New York Times stavio ju je na treće mjesto najboljih internacionalnih serija posljednjeg desetljeća.

Tajnog agenta Malotrua glumi francuski glumac i redatelj Mathieu Kassovitz (Amelie, Peti element), a kritičari imaju samo riječi hvale za njegovu izvedbu. U svijetu špijunskih serija nema privlačnije kombinacije karaktera i izvedbe!

DA, OVA ĆE VAS SERIJA ODUŠEVITI

Radnja se vrti oko francuskog obavještajca Malotrua, cijenjenog i nadarenog špijuna, koji se nakon šestogodišnje tajne misije u Siriji vraća u Pariz. Pokušava zaboraviti svoj tajni identitet, obučiti mladog regruta za tajne zadatke te istražiti slučaj agenta koji je nestao u Alžiru.

Seks i zavođenje klasični su elementi špijunskog posla, no Malotru je za boravka u Siriji razvio stvarne osjećaje prema Nadiji, lijepoj, ali i udanoj profesorici povijesti. Kad sazna da je Nadia u Parizu, prekrši protokol i oživi svoj tajni identitet kako bi se našao s njom – i tu stvari krenu naopako!

Uživajte u špijunskom maratonu uz seriju Špijunski ured (The Bureau) – samo na Pickbox TV kanalu, od 23. svibnja u 21 sat.