Danska ili norveška serija?

Nove serije na Pickbox TV kanalu

Objavljeno: 22. veljače 2021.

Jeste li se već zaljubili u skandinavske serije?

Originalna priča, mračna atmosfera, zanimljivi likovi i neočekivani zapleti neke su od glavnih karakteristika skandinavskih serija

Ne propustite pogledati dvije nove serije od 24. veljače na Pickbox TV kanalu!

Danska serija Dicte temelji se na kriminalističkim romanima, a u središtu je priče hrabra i tvrdoglava novinarka Dicte Svendsen, koja ne odustaje od priče dok ne dobije sve odgovore. Njezina je odlučnost često dovodi u sukob s policajcem Johnom Wagnerom, koji misli da je ona totalni gnjavež. Usprkos tomu, njih dvoje uspijevaju riješiti zločine, a usput se nositi i s izazovima svojih privatnih života. Prvu epizodu pogledajte 24. veljače u 17:40 h na Pickbox TV kanalu.

 

Norveška kriminalistička serija Opsjednuti (Besatt) na Pickbox TV kanal stiže 24. veljače u 21:50 h. U seriji pratimo priču o dvojici problematičnih detektiva koji, unatoč svojim razlikama, postaju uključeni u najveći i najčudniji slučaj svojih života.U svom prvom danu kao partneri, četiri su mlada imigranta pronađena mrtva u napuštenom bazenu. Nema znakova nasilja niti droge, no na mjestu zločina nalaze se i jegulje. Nakon nevjerojatnog i emotivnog dana, oba detektiva imaju noćne more što više otkrivaju o slučaju, te obojica počinju vidjeti i čuti stvari koje je teško objasniti. Kako se slučaj počinje otkrivati, otkriju da je i peti dječak bio prisutan na mjestu zločina te je on možda ključ za riješavanje ovog misterija. Dali su se u potragu za dječakom, a to ih odvede u svijet prostitucije, ubojstava i trgovinom ljudima.