Šest sestara

Svaki tjedan od PON - PET

Objavljeno: 3. lipnja 2022.

Šest sestara – tko su ove divne djevojke u stvarnom životu?

Španjolska dramska serija Šest sestara (Seis Hermanas) prepuna je pustolovina i romansi, a šest glavnih likova, zanimljive i različite sestre Silva donose svaka svoju priču. Ovih šest glumica oplemenjuje španjolsku seriju, stoga donosimo zanimljivosti o svakoj.

Adela Silva (Celia Freijeiro)

Celia tumači lik adele Silve, najstarije sestre koja donosi sve odluke u obitelji. Ona je dobronamjerna, draga i korektna udovica koja misli da više nikad neće biti zaljubljena. U stvarnom životu, Celia Freijeiro glumica je i producentica koja ima svoju vlastitu producentsku kuću, s kojom je producirala mnogobrojne filmove, serije i kazališne predstave.

Blanca Silva (Mariona Tena) 

Pjevačica, plesačica i glumica Mariona Tena završila je i poslovni menadžment te voli kombinirati sve svoje talente. Za film Embryo osvojila je nagradu za najbolju glumicu na Kimera Film Festivalu u Italiji. Mariona glumi ljepoticu Blancu Silva, elegantnu i obrazovanu djevojku koja je zaručena za bogatog bankara Rodolfa, no zapravo je zaljubljena u nekoga drugog…

Francisca Silva (María Castro)

Nagrađivana glumica, TV prezenterica, plesačica i ritmička gimnastičarka, ona je sve to. María Castro tumači lik Francisce Silva kojoj je jedina želja pjevati pred izabranom publikom. María je osvojila nagradu za najbolju glumicu u seriji Vive Cantando. Sretno je udana za španjolskoga glumca Joséa Manuela Villalbu, s kojim ima dvoje djece.

Diana Silva (Marta Larralde)

Preslatka glumica Marta Larralde dolazi iz Galicije i najpoznatija je po ulogama u serijama Šest sestara i Gran Hotel. Velik dio njezina života čini joga kojom se bavi svaki dan. Kao sportski tip, često se voli koturaljkati ili surfati. Marta tumači lik Diane Silva, sestre jakog karaktera koja zamjenjuje oca u tvornici i postaje direktorica. Bori se za prava žena.

Cecilija Silva (Candela Serrat)

Rođena u Barceloni, glumica Candela Serat glumu je studirala u Londonu i Madridu te se podjednako bavi kazalištem i filmom. Candela glumi Celiju Silva koja obožava ljubavna pisma, a njezin je san nastaviti studirati, pisati i vidjeti svijet. Za ulogu Celije 2015. g. osvojila je nagradu Premio Andalesgai a la visibilidad. Udana je za glumca Daniela Muriela kojeg je upoznala na setu serije Šest sestara.

Elisa Silva (Carla Díaz)

22-godišnja glumica i plesačica Carla Diaz dolazi iz obitelji plesača koji imaju vlastitu plesačku školu. Glumom se bavi od malih nogu, a jedna od njezinih novijih uloga uključuje španjolsku tinejdžersku seriju Elite. Carla glumi razmaženu i neodgovornu najmlađu sestru Elisu Silva.

Svaki tjedan od ponedjeljka do petka pratite pustolovine i romanse šest zanimljivih sestara u napetoj španjolskoj seriji samo na Pickbox TV kanalu!