SERIJE U SRPNJU

Fantastične serije koje će vam obilježiti ljeto

Objavljeno: 1. srpnja 2022.

Tri nerazvikane, a fantastične serije za svačiji ukus koje će vam obilježiti ljeto

Ljetne temperature mnoge su od nas motivirale da ostanemo kod kuće i pod klimom upalimo nove serije, a na Pickbox TV kanalu pronašli smo tri fantastične

Ljeto je punim mahom stiglo u grad, a mnogi već odbrojavaju dane do godišnjeg odmora. Iako ljetne večeri sve češće provodimo vani i u društvu prijatelja, omiljen nam je način za bijeg od visokih temperatura upravo izvrsna serija i opuštanje kod kuće. Tijekom najtoplijih mjeseci nerijetko se čini da jednostavno nema novog sadržaja na streaming servisima i televizijama.

Međutim, na Pickbox TV kanal stigle su tri nerazvikane, a fantastične serije na koje nitko neće ostati imun.

VOLI ME (LOVE ME)

Ljeto je idealno vrijeme za pitke serije čije ćemo epizode pogledati u dahu. Takva je i Voli me (Love Me) koja će vas istodobno nasmijati i dirnuti te jednostavno prikovati uz ekran. Smještena u današnjicu, radnja prati članove obitelji Mathieson: Claru (Bojana Novaković), Glena (Hugo Weaving) i Aarona (William Lodder), a svaki se nosi s vlastitim ljubavnim problemima. Nalaze se u različitim životnim fazama i svaki od ljubavi traži nešto drugo, a odnosi koje pritom stvaraju podsjetit će vas koliko je ljubav paralelno univerzalna i specifična. Serija će se emitirati na Pickbox TV kanalu od 25. 7. u večernjem terminu.

SKRIVENA IMOVINA (HIDDEN ASSETS)

Iz produkcijskog pera BBC-ja stigla je serija Skrivena imovina (Hidden Assets) koja će oduševiti sve ljubitelje neočekivanih zapleta, intriga i akcije. Sve počinje dijamantom nađenim u Irskoj, mrtvim tijelom pronađenim u Antwerpu i nizom terorističkih napada, a na čelu misterija je inspektorica Emer Berry (Angeline Ball) koja ga mora riješiti. Udružuje se s belgijskim policajcem Christianom De Jongom (Wouter Hendrickx), a kad shvate da sat otkucava do novog bombaškog napada – upuštaju se u vrtoglavo opasne pothvate. Serija se emitira na Pickbox TV kanalu od 4. 7. u večernjem terminu.

FROSTOV PRISTUP (A TOUCH OF FROST)

Detektivske serije vrlo nas lako uvuku u svoju priču i drže nas na vrhovima prstiju tijekom svake epizode. Danas su dostupne brojne serije takvog žanra, ali jedna od najslavnijih ikad upravo se vratila na Pickbox TV kanal. Frostov pristup (A Touch of Frost) je među najuspješnijim i nagrađivanim  britanskim detektivskim serijama koja ne gubi na popularnosti ni gotovo 30 godina od prve epizode. Radnja prati ekscentričnog detektiva Jacka Frosta (David Jason) koji svakom slučaju pristupa potpuno suprotno policijskim pravilima i vodi nas sve do neočekivanih rješenja zločina. Serija se emitira na Pickbox TV kanalu od 4. 7. u večernjem terminu.

PICKBOX TV KANAL – ULTIMATIVNO MJESTO SA SERIJAMA I FILMOVIMA OVOG LJETA

Nakon što pogledate ove tri serije, Pickbox TV kanal ima cijeli niz naslova koji će vam skratiti vrijeme do godišnjeg odmora ili vam pak poslužiti za opuštanje upravo tijekom istog. Popularne serije s visokom ocjenom kao što su francuska uspješnica Špijunski ured (The Bureau), španjolska serija Šest sestara (Six Sisters) i napeti danski hit Dicte razlog su više da se ovog ljeta smjestite ispred televizora uz dobro društvo i ukusne grickalice!