Roslund i Hellström: Pretinac 21

Objavljeno: 6. listopada 2022.

Uzbudljiva švedska kriminalistička miniserija

Kriminalistička serija Roslund i Hellström: Pretinac 21 (Roslund & Hellström: Box 21) je švedska miniserija koja se od ponedjeljka 10.10. prikazuje na Pickbox TV kanalu. U ukupno šest epizoda, Roslund i Hellström: Pretinac 21 prikovat će vas za male ekrane svojom surovošću, okrutnošću, tenzijama i kompleksnošću likova.

Serija se temelji na uspješnici, kriminalističkom romanu švedskog dvojca Andersa Roslunda, novinara, i Börgea Hellströma, osnivača organizacije za prevenciju kriminala koja se bavi resocijalizacijom kriminalaca. Za ovaj se uspješni dvojac kaže da su spasili kriminalistički žanr, a njihove knjige hvale zbog realnih prikaza ljudske prirode i zanimljivih kriminalističkih priča.

O čemu je riječ?

Mlada Rumunjka Lidia dolazi u Švedsku u nadi za boljim životom. Na temelju lažnih obećanja, zapravo su je namamili na odlazak te je primorana baviti se prostitucijom u Švedskoj. U potrazi za osvetom, njezina se sudbina ispreplete s policajcem Ewertom Grensom, koji lovi opasnog kriminalca.

Zašto je gledati?

Roslund i Hellström: Pretinac 21 serija je koja će vas prikovati za ekrane od početka do kraja. Tenzije i neugoda rastu ispod površine svake scene, a neočekivana otkrivenja i moralne komplikacije likova odvest će vas u refleksiju vlastitih uvjerenja.

Seriju pratite od ponedjeljka – četvrtka u 22:40 na Pickbox TV kanalu!