Ptičice

TV PREMIJERA 10.1.

Objavljeno: 3. siječnja 2022.

Ptičice (Little Birds)neobična i vizualno predivna nova dramska serija

Neobična drama Ptičice (Little Birds) s britanskom glumicom Juno Temple (MaleficentThe Dark Knight Rises) u glavnoj ulozi, stiže na Pickbox TV kanal premijerno od 10. siječnja u terminu od ponedjeljka do četvrtka.

Sve se vrti oko vječne i nezaobilazne teme – onih koji imaju moć i onih koji žele biti slobodni. Ova šestodijelna serija opisana je kao neobična, ambiciozna i vizualno predivna, a zamamne scene nećete tako lako zaboraviti.

INSPIRIRANA KOLEKCIJOM EROTSKIH KRATKIH PRIČA

Inspirirana kolekcijom erotskih kratkih priča Anaïs Nin koje su izdane 1979. godine, dramska serija Ptičice priča je o ljubavnim željama i požudama, kao i osobna drama s elementima političke intrige.

Radnja je smještena u Tangier 1955. godine, u famoznu „internacionalnu zonu“ – jedno od posljednjih mjesta koje predstavlja kolonijalnu dekadenciju. Američka debitantica Lucy Savage (Juno Temple) želi nekonvencionalan život, slobodan od društvenih okova u kojima je živjela dotad. Nalazi se u trenutku života u kojemu se mora osamostaliti na bolan, ali nužan način.

Lucy dolazi u Tangier, spremna za ljubav i brak u egzotičnom novom mjestu. No kad je suprug Hugo (Hugh Skinner) ne primi onako kako je očekivala, ona se okreće prema iznenađujućem, raznolikom i začudnom novom svijetu u kojem se nalazi.

Ptičice vrlo je moderna priča o ženi koja se gubi i ponovno pronalazi u očaravajućoj zečjoj rupi. Lucy otkriva svijet koji se mijenja, prepun očaravajućih likova, uključujući provokativnu dominatoricu Cherifu Lamor (Yumna Marwan) koja posebice zaokuplja Lucynu maštu.

Smjela i subverzivna dramska serija Ptičice odvest će na duhovito, dirljivo i provokativno putovanje prema slobodi i neovisnosti.