Premijere na Pickbox TV-u: Što nas sve čeka u kolovozu?

Ljetni program prepun TV premijera za opuštanje i zabavu

Objavljeno: 1. kolovoza 2023.

Fantastična norveška krimiserija Rijeka (The River), BBC-jeva serija Tessa iz obitelji D’Urberville (Tess of the D’Urbervilles) te informativne i zabavne dokumentarne serije poput Filmovi (The Movies) i Umjetnost uređenja vrtova (The Art of Garden) – sve to i još više očekuje gledatelje televizijskog kanala Pickbox TV tijekom kolovoza.

Filmovi (The Movies)

Iz CNN-ove produkcije te Toma Hanksa kao izvršnog producenta, ova šestodijelna mini dokumentarna serija pruža pogled na povijest filmova i njihov utjecaj na našu kulturu. Šest epizoda podijeljene su po desetljećima, a pratimo razvoj film od zlatnog doba Hollywooda do danas. Kombinirajući arhivske snimke i intervjue s vodećim glumcima, redateljima, producentima, kritičarima i povjesničarima, serija prikazuje najvažnije trenutke u filmu koji su uzburkali maštu i utjecali na kulturu. Povijesna, informativna i zabavna – ova dokumentarna serija idealna je za sve ljubitelje filma!

Prva epizoda emitira se 31. srpnja u 14:15, a reprizira se u subotu 5. kolovoza u 14:55.

Tessa iz obitelji D’Urberville (Tess of the D’Urbervilles)

Ova fantastična BBC-jeva dramska serija adaptacija je popularne knjige Thomasa Hardyja iz 1891. godine. Radnja se vrti oko Tess Durbeyfield, koja živi skromnim životom sa svojom obitelji u iznajmljenoj kući u Wessexu. Majka Joan oportunistica je i pokušava kćer pod svaku cijenu udati za nekog finog gospodina koji bi cijelu obitelj izvukao iz financijskih nedaća i blatne svakodnevice. Baš kada se učini da bi stvari mogle krenuti nabolje, Tessin otac saznaje kako su Durbeyfieldovi zapravo jedni od posljednjih potomaka nekoć poznate plemićke obitelji D’Urberville.

Prva epizoda emitirat će se u ponedjeljak 31. srpnja u 21:00, a reprizira se u utorak 1. kolovoza u 15:15.

Rijeka (The River)

Napeti norveški triler smješten je u negostoljubiv krajolik sjeverne Norveške u pograničnom području s Rusijom, gdje hladni rat nikad nije prestao. Djevojčica nestaje nakon što je u rijeci iza kuće pronašla odsječenu ruku. Neočekivano, vojska odbija sudjelovati u potrazi. Ali nedavno vraćeni policajac Thomas Salmon mrzi laži i tajne i odbija napustiti stvari unatoč upozorenjima. Dok počinje istraživati nestanak djevojčice, budi opasne sile koje su dugo spavale.

Prvu epizodu norveške serije Rijeka pogledajte u ponedjeljak 31. srpnja u 22:00.

Nogometaš, njegova žena i nesreća  (The Footballer, His Wife and the Crash)

Emma Samuel voljela je svojeg muža, ali sve do sada zapravo ga nije poznavala. Jlloyd Samuel bio je dio prve skupine igrača koji su imali koristi od velikih televizijskih poslova koji su doveli do uspona Premier lige. Mladi igrači ušli su u igru nespremni i neupućeni u to kako postupati sa svojim bogatstvom. Ova dokumentarna serija opisuje kako je Jlloydov nogometni san postao noćna mora, dok su kockarski dugovi, ozljede i obiteljske napetosti izbili u prvi plan. Jlloydova udovica Emma otkrit će kako je saznala ne samo da je on ozbiljno loše upravljao svojim bogatstvom nego i da je imao tajni drugi život. S ekskluzivnim pristupom Emmi Samuel i ljudima koji su iz prve ruke iskusili to doba, ovaj dvodijelni dokumentarac otkriva istinu iza ove nevjerojatne priče.

Prva epizoda emitirat će se u četvrtak 3. kolovoza u 20:15.

Umjetnost uređenja vrtova (The Art of Garden)

Uživajte u najboljem od suvremenog vrtnog dizajna diljem svijeta! U ovom dokumentarnom serijalu, talentirani dizajneri vrtova govore o svojim najnovijim projektima i pokazuju veze između liječenja, klimatskih promjena, održivosti i umjetnosti vrta.

Prva epizoda emitirat će se u subotu 5. kolovoza u 8:15.

Uživajte u ljetnom programu tijekom cijelog mjeseca s fenomenalnim premijerama na Pickbox TV-u!