Povratak omiljenih serija

Novu godinu započnite s izvrsnim serijama

Objavljeno: 31. prosinca 2021.

POVRATAK OMILJENIH SERIJA NA PICKBOX TV!

Novu godinu započnite s izvrsnim serijama na Pickbox TV-u! Nakon blagdanskog raspoloženja i nekoliko tjedana isključivo božićnih filmova, Pickbox TV vraća se u svoj uobičajeni ritam i prikazuje serije s kojima preporučujemo krenuti u novu godinu.

RAJ ZA DAME ( Il paradiso delle signore )

Iščekivana talijanska dramska serija Raj za dame kreće s prikazivanjem od 3. siječnja. Ova serija inspirirana je romanom Émilea Zole Au bonheur des dames. Priča je to o životima, ljubavima i nadama ljudi koji se vrte oko jedne modne trgovine u Milanu.

INSPEKTOR REBUS ( Rebus )

Od 10. siječnja gledajte britansku detektivsku dramsku seriju Rebus. Temeljena na romanima Inspektor Rebus škotskog autora Iana Rankina, ovo je serija o mrzovoljnom detektivu i fantastičnim edinburškim misterijima. Glavni je glumac u prvoj sezoni John Hannah (gledali smo ga u Žrtvi na Pickbox NOW), dok u ostalim trima sezonama ulogu Rebusa preuzima Ken Stott, najpoznatiji po ulozi patuljka Balina u trilogiji Hobit.

FROSTOV PRISTUP ( A Touch of Frost )

William Edward Frost, od milja zvan Jack, istražitelj je koji je oduvijek uživao u poslu murjaka koji posao dovodi na teren. Njegova odjeća ima mrlje od šešira do nogavica, hrani se u kantini, redovito u prolazu popije čaj ili kavu svojih kolega, zaspi premoren u fotelji, ali drukčiji ne može biti. Genijalnu britansku seriju A Touch of Frost gledajte od 10. siječnja!

ŠEST SESTARA ( Seis hermanas )

Ljubitelji serije Šest sestara posebno će se razveseliti jer se ova tražena serija vraća na Pickbox TV od 17. siječnja! Zavidna radnja smještena je u Madrid na početak 20. stoljeća, a serija je prepuna avanture i romanse. U fokusu je šest mladih žena, sestara iz bogate i cijenjene obitelji Silva, koje preuzmu očev posao nakon njegove smrti.

SHETLAND ( Shetland )

Briljantna škotska kriminalistička serija Shetland s prikazivanjem kreće 17. siječnja. U glavnoj je ulozi Douglas Henshall kao Jimmy Pérez, snalažljivi i pronicljivi inspektor koji radi za šetlandsku policiju. Henshall je osvojio nagradu BAFTA za najboljeg glumca u seriji, a serija je osvojila nagradu za najbolju dramsku seriju 2016.

Radnja se odvija u škotskom arhipelagu, a glavno je mjesto radnje Shetland koji se odlikuje unikatnim pejzažem i jedinstvenim načinom života. Policijski tim istražuje zločine koji su usko povezani s otočkom zajednicom. U ovom izoliranom i katkad neprijateljski nastrojenom okruženju, policijski tim mora pronaći kreativne načine policijskog posla.

ROSLUND I HELLSTRÖM: PRETINAC 21 ( Roslund & Hellström: Box 21 )

Švedska kriminalistička miniserija prikovat će vas za male ekrane svojom surovošću, okrutnošću, tenzijama i kompleksnošću likova. Temelji se na uspješnici, kriminalističkom romanu švedskog dvojca Andersa Roslunda, novinara, i Börgea Hellströma, osnivača organizacije za prevenciju kriminala koja se bavi resocijalizacijom kriminalaca.

Sastoji se od šest epizoda – prve dvije epizode emitirat će se 19. i 20. siječnja, a ostale četiri epizode od ponedjeljka 24. siječnja.

OPSJEDNUTI ( Besatt )

Krimi detektivska serija Seizure izvrsna je norveška serija o strašnom i neobičnom slučaju. Naime, detektivi Max Sorenson i Sander Holm počinju skupa raditi na slučaju tajanstvene smrti četiri mlada dječaka imigranata. Nema tragova nasilja ni droge, ali po mjestu zločina događa se nešto vrlo čudno – puze jegulje. Obojica detektiva počinju vidjeti stvari koje ne mogu objasniti – a osjećaj prostora i vremena polako nestaje.

Sve genijalne serije koje vam je pripremio Pickbox TV gledajte od siječnja i sa stilom uđite u novu 2022. godinu!