Pickbox TV donosi tri premijere

Siječanj će biti sve samo ne monoton

Pickbox TV donosi tri premijere koje će začiniti najduži mjesec u godini

Siječanj će biti sve samo ne monoton zahvaljujući uzbudljivim premijerama novih sezona i serija na Pickbox TV kanalu

Tri fenomenalne serije kreću s emitiranjem na Pickbox TV kanalu s početkom nove godine. Od siječnja, očekuju vas čak tri premijere: druga sezona norveške detektivske kriminalističke serije Wisting (Wisting), druga sezona BBC-jeve kriminalističke serije Sve njezine tajne (The Secrets She Keeps) i sasvim nova irska kriminalistička serija Iskupljenje (Redemption).

Ovo je sve što trebate znati o novim premijerama!

Wisting – druga sezona norveškog hita

Od 9. siječnja, od ponedjeljka do četvrtka u 21 h gledajte novu sezonu norveške kriminalističke serije Wisting. Radnja se temelji na dvjema knjigama Liera Horsta, The Caveman i The Hunting Dogs. Priča prati detektiva FBI-a, sa sjedištem u New Yorku, glavnog inspektora Williama Wistinga. On je u potrazi za ozloglašenim serijskim ubojicom.

Nakon što je među smrekama na farmi pronađeno tijelo, detektiv William Wisting otkrije da je riječ o novoj žrtvi traženoga serijskog ubojice iz Amerike. Uskoro se sam Wisting nađe pod sumnjom kad ga pojedinosti jednoga starog slučaja počnu proganjati, a njegova kći, novinarka, prati priču koja će je dovesti na ubojičin put

Sve njezine tajne – druga sezona BBC-jeva krimića

Od 23. siječnja, od ponedjeljka do petka u 21 h gledajte novu, drugu sezonu BBC-jeve kriminalističke serije Sve njezine tajne. Okarakterizirana kao psihološki triler, fantastična druga sezona donosi nove tajne. Naime, postoji nešto što muči Meghan, o čemu će gledatelji saznati više kako sezona bude odmicala, ponovno prateći njezina sjećanja.

U međuvremenu, podcaster počinje istraživati Agathin slučaj dok ona služi kaznu u zatvoru. Priča se da Agatha skriva još jednu tajnu… Jedno je sigurno, životi obiju žena još će se više zaplesti na bizarne i zanosne načine.

Iskupljenje – nova irska kriminalistička serija

Od 30. siječnja u 21 h, od ponedjeljka do petka, gledajte novu irsku kriminalističku seriju Iskupljenje. U središtu priče je detektivka Colette Cunningham (Paula Malcomson), ona radi u Liverpoolu, nepokolebljiva je i vrlo cijenjena u policijskim krugovima.

Nakon što je u Dublinu pronađeno tijelo mlade žene, Colette prima poziv i shvaća da je riječ o njezinoj kćeri s kojom nije bila u kontaktu 20 godina. Vraća se u Dublin kako bi otkrila što se dogodilo. Ako je iznevjerila svoju kćer u životu, Colette je odlučna sada učiniti sve kako treba – no je li spremna na ono što će otkriti?

U 2023. godinu zakoračite uz fantastične kriminalističke serije, a svakodnevni raspored emitiranja pronađite ovdje!