Petorka (Harlan Coben's: The Five)

TV PREMIJERA 9.5.

Objavljeno: 19. travnja 2022.

Rade Šerbedžija u britanskoj kriminalističkoj seriji

Petorka (Harlan Coben’s: The Five)

Pickbox TV emitirat će seriju nagrađivanog Harlana Cobena 

Britanska kriminalistička serija Petorka (Harlan Coben’s: The Five) stiže u ponedjeljak 9. svibnja u 21 sat na televizijski kanal Pickbox TV. Prva serija koju Coben potpisuje kao kreator, idealna je za sve ljubitelje poznatog Harlana Cobena, nagrađivanog američkog pisca čiji su trileri prepuni obrata i nerazjašnjenih misterija iz prošlosti.

RADE ŠERBEDŽIJA KAO SERIJSKI UBOJICA

Dvadeset godina nakon nestanka petogodišnjeg dječaka Jesseja, njegov se DNK pojavljuje na novom mjestu zločina. Nakon ove šokantne vijesti, Jessejev brat Mark (Tom Cullen) ponovno se okuplja sa svojim prijateljima iz djetinjstva Dannyjem (O. T. Fagbenle), Sladeom (Lee Ingleby) i Pru (Sarah Solemani), koji su bili s Jessejem tada kad je nestao.

Serijski ubojica Jakob Marosi (Rade Šerbedžija) tvrdio je da je ubio Jesseja, a Jessejeva obitelj odustala je od svake nade da će ga ikad pronaći živog. No, dvadeset godina poslije, detektiv Kenwood dolazi na mjesto ubojstva prostitutke Annie, a forenzička analiza DNK dokaza pokazuje Jessejev DNK. Zamršena mreža tajni i šokantnih obrata počinje se otkrivati, a četiri prijatelja iz djetinjstva ponovno se ujedinjuju kako bi pronašli nestalog dječaka.

ZVJEZDANA GLUMAČKA POSTAVA

Na čelu s Tomom Cullenom (Downton Abbey) u ulozi Marka, britanska miniserija Petorka (Harlan Coben’s The Five) ima fenomenalnu glumačku postavu u kojoj se u ulozi serijskog ubojice našao i naš slavni Rade Šerbedžija. U ostalim ulogama su O. T. Fagbenle (Black Widow) kao Markov prijatelj i detektiv Danny Kenwood, Lee Ingleby (Harry Potter i zatočenik Azkabana) kao Slade i Sarah Solemani (Drugo stanje Bridget Jones, Bad Education) kao Pru.

Ovu fenomenalnu britansku kriminalističku miniseriju gledajte samo Pickbox TV kanalu od 9. svibnja u 21 sat.