Na Pickbox TV-u očekuju vas najbolje serije i filmovi po cijele dane! Holivudske, europske i regionalne hit-serije poput McMafije ili serije iz pera Agathe Christie, te  kultni filmovi poput Iskupljenja u Shawhanku na vrhu su prsta – Pickbox TV nalazi se na 10. poziciji MAXtv-a.

BRITANSKE KRIMI SERIJE

Pickbox TV posebno se ponosi izvrsnim britanskim serijama poput kriminalističkih serija  Agatha Christie: Nesreća nevinih te Agatha Christie: Ubojstva po abecedi u kojoj glume Rupert Grint i Tara Fitzgerald, a najveće iznenađenje je da ulogu Herculea Poirota igra, nitko drugi nego John Malkovich.

Tu je i BBC-jeva visokobudžetna gangsterska krimi drama McMafija, nastala prema dokumentarnoj knjizi britanskog novinara koji je pratio mafiju i njezin razvoj u digitalnoj eri U osam uzbudljivih jednosatnih epizoda, očekujte glamurozan pogled na svijet organiziranog kriminala, ruske mafije, njihove mutne poslove, ali i obitelji i njihovu povezanost.

KANADSKA KRIMI SERIJA „MISTERIJI FRANKIE DRAKE“

Šarmantna i zabavna krimi serija Misterij Frankie Drake (Frankie Drake Mysteries) prati Frankie Drake, prvu privatnu detektivku, pionirku u detektivskom poslu, koja djeluje u Torontu 1920-ih godina.

KANADSKA AVANTURISTIČKA SERIJA „ARKTIČKO NEBO“

Kanadska avanturistička serija Arktičko nebo (Arctic Air) prati nekonvencionalnu obitelj Ivarson koja vodi zračnu liniju. Svaka epizoda pokriva jednu ili više misija leta koji izvrsno kontriraju svakodnevnim izazovima s kojima se susreću zanimljivi likovi. Uđite u arktički svijet i letite iznad Arktika s obitelji Ivarson!

TALIJANSKA DRAMSKA SERIJA „RAJ ZA DAME“

Talijanska serijska poslastica Raj za dame (Il paradiso delle signore), smještena je u vrijeme ekonomskog prosperiteta 60-ih u Milanu. Ova dramska serija prati žene, njihove vrijednosti i težnje, njihov rast i samoostvarenje, kroz sukobe svakodnevnog života.

NAPETA TURSKA SERIJA „OSVETA U ŠTIKLAMA“

Napeta turska serija Osveta u štiklama (Stiletto Vendetta) vrti se oko četiri prekrasne uspješne žene koje su bile najbolje prijateljice u mladosti. Sada kad su odrasle, prst sudbine opet ih spoji, samo što ovaj put postoji prilika za osvetu. U ovoj intrigantnoj seriji oduševit će vas jedinstven prikaz likova te sjajna kombinacija različitih žanrova – misterij, dramu i krimić!

NORDIJSKE SERIJE

Norveška dramska serija Izlaz (Exit) inspiriana je istinitim pričama onih super-bogatih. Moderna drama roni ispod ekstravagantne površine i otkriva mračan, skriven svijet hedonizma i rizika motiviranih dosadom, mučeničkim emocijama i željom za bijegom.

Danska triler serija Licem u lice (Face To Face) napeta je od samog početka. Prepuna laži, šokova i obrata, priča prati policijskog istražitelja Rasmussena koji dobije slučaj mlade djevojke koja je navodno počinila samoubojstvo. Kad dođe na patologiju, prestravljen je kad shvati da se zapravo radi o njegovoj kćeri Christini. Odbija prihvatiti da se radi o samoubojstvu te kreće na nevjerojatno putovanje kako bi otkrio istinu.

Okreni na 10. poziciju i na Pickbox TV-u uživaj u hit serijama i filmovima!