Forenzičarka Halifax: Odmazda

Kriminalistička miniserija

Objavljeno: 21. listopada 2022.

Nova kriminalistička miniserija Forenzičarka Halifax: Odmazda

Nova kriminalistička miniserija Forenzičarka Halifax: Odmazda (Halifax: Retribution) na Pickbox TV kanalu emitirat će se od 21. listopada. Serija ima dvije sezona koje će se emitirati od ponedjeljka do petka u 17:20 h.

Ova je serija nastavak australske krimiserije Halifax f.p. i vrti se oko voljene forenzičke psihijatrice, doktorice Jane Halifax.

Nakon godina provedenih kao sveučilišna profesorica, Halifax (Rebecca Gibney) vraća se polju forenzičke psihijatrije kako bi pomogla policiji pronaći serijskog ubojicu. Radnja je smještena u Melbourne.

O ČEMU SE RADI?

Halifax već dugo ne radi u policiji, njezin je život puno mirniji. Živi sa svojim partnerom Benom (Craig Hall) i njegovom 23-godišnjom kćeri Zoe (Mavournee Hazel). Naravno, njezina osobnost ne da joj mira i novi je slučaj privuče kao magnet. Započinje suradnju s policijom na novom slučaju, pomažući im da ulove serijskog ubojicu koji terorizira grad. Morat će ponovno analizirati stare slučajeve pitajući se je li se neki stari neprijatelj možda vratio.

REBECCA GIBNEY KAO SILA PRIRODE

Najveće pohvale idu u smjeru glavne glumice Rebecce Gibney i njezina utjelovljenja sposobne i neustrašive doktorice Halifax koja se opisuje kao neovisna, strastvena, hrabra i nepokolebljiva. Kritičari naglašavaju kako Gibney drži cijelu seriju te su je prozvali „silom prirode“.

Savršena doza uzbuđenja, intrige i akcije idealan je spoj za sve ljubitelje krimića, zbog kojeg ćete ostati prikovani uz ekran!