Izlaz

OD 19.10.

Objavljeno: 19. siječnja 2022.

IZLAZ : PRVA I DRUGA SEZONA NORVEŠKE SERIJE O SUPERBOGATAŠIMA DOLAZI NA PICKBOX TV

Priča temeljena na stvarnim događajima iz života četvorice prijatelja koji pripadaju najbogatijem sloju Norveškog društva stiže na Pickbox TV kanal. Prve dvije epizode serije emitirat će se u srijedu 19.10. i četvrtak 20.10. u 23:45.

Kako izgleda život kada imaš sve i više od toga?

Norveški redatelj Øystein Karlsen otkriva kako izgledaju životi četvorice brokera s norveške financijske scene. Serija Izlaz (Exit) nam približava njihov način života izmjeničnom naracijom u obliku rekonstruiranih dramatiziranih intervjua i eksplicitnih scena seksa, nasilja i konzumacije bezbroj opijata.

Dijele specifičnu narcisoidnost, a svoj prazni život ispunjavaju neumjerenim hedonizmom i tulumarenjem. Dosađuju se manevrirajući svojim svakodnevnim obvezama i očekivanjima obitelji pa koriste novac i laži kako bi si priuštili opijate i ostalu ilegalnu zabavu, pomičući svoj moralni kompas do krajnjih granica.

Što nas čeka u drugoj sezoni?

U drugoj sezoni superbogati plejboj Adam (Simon J. Berger), Henrik (Tobias Santelmann), William (Pal Sverre Hagen) i Jeppe (Jon Oigarden) morat će se suočiti s posljedicama svojeg razvrata. U fokus dolazi korupcija pri trgovanju na temelju povlaštenih informacija, što će dovesti do još goreg ponašanja. Pozicije moći mijenjaju se: William i Adamova žena Hermine počinju igrati jednako prljavo kao i njihovi bivši partneri. Njihovi će se odnosi zakomplicirati, a svi će biti uvučeni u svijet osvete i totalnog nepoštovanja drugih.

Fenomenalnu dramsku seriju skrivenog i ekskluzivnog, ali i mračnog i nenormalnog svijeta bogatih Norvežana gledajte od 19.10. na Pickbox TV kanalu!