Iskupljenje


PON - PET 21:00


Od 30. siječnja u 21 h, od ponedjeljka do petka, gledajte novu irsku kriminalističku seriju Iskupljenje. U središtu priče je detektivka Colette Cunningham (Paula Malcomson), ona radi u Liverpoolu, nepokolebljiva je i vrlo cijenjena u policijskim krugovima.

Duboka voda


PON - PET 20:10


Pratimo tri majke koje samo žele najbolje za svoju obitelj. Roz je bankrotirala te živi s ovisnikom o kocki, a kako bi njihovoj kćeri omogućila krov nad glavom spremna je na sve.

Bobby


SUBOTA 20:15


Owen je romantičar, u vezi je s površnom i mrzovoljnom Chloe koja ga ubrzo prevari i ostavi. Owen se počne utapati u samosažaljenju, a uskoro mora ići na vjenčanje na kojem će biti i Chloe. Owenov prijatelj pokuša ga upoznati s Nadine, ali on ostavi užasan dojam na njihovu spoju.

Soba s pogledom


NEDJELJA 22:10


Lucy je dobro odgojena engleska dama na odmoru u Italiji, a kako i priliči, pratnja joj je starija rođakinja Charlotte. Lucy upozna Georgea, nekonvencionalnog i slobodoumnog mladića koji ne odgovara standardima engleskog visokog društva. Kako bi maknula Lucy od Georgeova lošeg utjecaja, Charlotte odluči da se vrate u Englesku. Po povratku Lucy se zaruči za vrlo prikladnog Cecila, no ubrzo otkrije da su se George i njegov otac doselili u blizinu njezine kuće.