Dobra vještica

DRAMSKA FANTASY-SERIJA

PON 10:40, UTO 10:20, SRI 10:35, ČET 10:25, PET 10:35


U glavnoj je ulozi Catherine Bell (JAG, Žene američkih vojnika) kao Cassandra “Cassie” Nightingale, vlasnica dućana Zvono, knjiga i svijeća, a ujedno vodi i maleno prihvatilište. Ona je vrlo vidovita i intuitivna, a magiju rabi samo kad ima jako dobar razlog za to.

Djevojke u ratu

POVIJESNA SERIJA

PON - ČET 18:20, PET 20:05


Tijekom Drugoga svjetskog rata četiri gradske žene odu iz svojih domova kako bi pomogle ratom poharanoj Britaniji radeći u poljima dok su muškarci u vojsci. Ozbiljna i razumna Annie, njezina sestra tinejdžerica Bea, nespretna Joyce i neozbiljna Nancy naći će se u posve novom okruženju te će se morati priviknuti na rad u polju i odricanja koja prate seoski život u jeku rata te učiti nove stvari i razvijati se kao osobe, a rat će u potpunosti promijeniti život svake od njih.

Poirot

BRITANSKA DETEKTIVSKA SERIJA

PON - PET 21:00


Pokušajte riješiti neke od najnevjerojatnijih zločina s najpopularnijim detektivom svih vremena – Poirotom, kojeg glumi fenomenalni glumac David Suchet! Bezvremensku detektivsku seriju Poirot (Agatha Christie’s Poirot) pratite svakog radnog dana na Pickbox TV kanalu.

Rebecka Martinsson

NORDIJSKA SERIJA

PON - SRI 23:35, ČET 23:30


Glavni je lik Rebecka Martinsson (Ida Engvoll), odvjetnica radoholičarka koja radi u Stockholmu. No počinje je progoniti njezina prošlost i to na vrlo zastrašujući način. Zbog smrti prijatelja iz djetinjstva, Rebecka ostavlja svoju karijeru i vraća se rodni grad gdje pokušava pronaći ubojicu.