Slatko ludilo

KULINARSKA EMISIJA

PON 7:40, UTO, SRI i ČET 8:25, PET u 8:55


Eric Lanlard jedan je od vodećih slastičara u Ujedinjenom Kraljevstvu. Radio je kolače za kraljevsku obitelj i mnoge holivudske zvijezde, a sad poziva slastičare amatere u svoj dom kako bi im pokazao svoje trikove.

Blizu neprijatelja

BRITANSKA POVIJESNA MINISERIJA

PON - PET u 21:00


Callum Ferguson britanski je obavještajac koji po završetku rata mora pridobiti njemačkog znanstvenika Dietera na stranu Britanaca kako bi razvio mlazne motore za zrakoplovstvo. Callum rabi neortodoksne metode u pokušaju da priobije Dietera te njih dvojica uskoro razviju prijateljstvo, no mnogi oko Calluma misle da Dieter skriva svoju mračnu prošlost koja bi mogla stati na kraj njihovu prijateljstvu.

Na granici stvarnosti

DRAMSKI FILM

SUBOTA u 20:00


Marie je udovica s dvije kćeri koja, kad zaspi, sanja o Marty. Marty je književna agentica na Manhattanu koja sanja o Marie. Ne znajući što je san, a što stvarnost, rastrgana je između dva svijeta, i dvojice muškaraca koje je zavoljela.

Američka nevjesta

DRAMSKI FILM

NEDJELJA u 20:00


John Whittaker mladi je pripadnik engleskog plemstva čiji je posjed u opasnosti od bankrota, a samo željezna volja Johnove majke drži sve na okupu. John se vrati iz Amerike te sa sobom dovede Laritu, koju je nedavno upoznao i odmah se njome oženio. Johnovoj majci Larita nimalo ne odgovara, a energična i otvorena Larita ne snalazi se u tradicionalno hladnoj engleskoj obitelji.