Prihvatljiv rizik


PON - ČET 20:00


Kada je njezin suprug Lee ubijen, Sarah Manning shvaća da ne zna ništa o njegovoj prošlosti. Sarah se počinje ispitivati tko je zapravo Lee i što je učinio u svom radu za moćnu globalnu organizaciju.

Inspektor Grace


OD PETKA U 22:05


Nekonvencionalni postupci detektiva Roya Gracea dovedeni su u pitanje tijekom ispitivanja na suđenju za ubojstvo. Još uvijek opterećen neriješenim slučajem nestanka vlastite žene Sandy od prije šest godina, Grace radi na neriješenim zločinima dok ga u aktivnu istragu ne uvuče stari prijatelj, detektiv Glenn Branson.

Višestruki sarkazmi


SUBOTA U 21:20


Gabriel Richmond je obiteljski čovjek s vrlo dobro plaćenim poslom. U posljednje vrijeme, međutim, uporno izbjegava svoje obveze, kako kod kuće, tako i na poslu. Tijekom instrospekcije, Gabriel odluči napisati kazališnu predstavu o svom životu i o životu svoje obitelji. Cilj mu je biti što je moguće iskreniji, a proces mu se pokaže terapeutski jer usput razmišlja o svojim životnim odlukama i razmatra kako bi živio život da ga može ponoviti.

Dragi Lemon Lima


NEDJELJA U 18:20


Nesretno zaljubljena i usamljena trinaestogodišnja Vanessa odluči ponovno osvojiti svog popularnog bivšeg dečka Philipa. Uz pomoć stipendije pridruži mu se u privatnoj školi koju pohađa, ali je odmah svrstana među nepopularne klince pa se njezin plan počinje raspadati.