Znam tko si

DRAMSKA SERIJA

PON i UTO 18:50, SRI 18:55, ČET i PET 18:45


Ugledni odvjetnik Juan Elias probudi se nakon prometne nesreće zadobivši amneziju od ozljeda. Uskoro otkriva da je osumnjičen u istrazi nestanka vlastite nećakinje, ujedno i svoje studentice kojoj predaje na fakultetu, Ane Saure. Istraga nestanka dovede do sukoba dviju moćnih obitelji, a na površinu će izaći brojne tajne iz prošlosti za koje su svi smatrali da su odavno zaboravljene.

Inspektor Banks

BRITANSKA DRAMSKA SERIJA

PON, UTO i PET 20:05, SRI i ČET 20:10


Ljepota i idila planinskog dijela Yorkshirea u potpunom je kontrastu s mračnim i šokantnim ubojstvima u ovoj psihološkoj drami. Uporni i tvrdoglavi inspektor Banks rješava uznemirujuća ubojstva uz pomoć dvije mlade policajke, Annie Cabbot i Helen Morton.

Na dužnosti (šesta sezona)

BRITANSKA POLICIJSKA SERIJA

PON 27.9. u 21:00 emitiramo dvije finalne epizode


U šestoj sezoni, glumačkoj postavi priključuje se fenomenalna glumica Kelly McDonald (Trainspotting, No Country For old Men, Boardwalk Empire). Uzbudljiva i napeta, serija je prepuna šokantnih obrata i inteligentnih zločinaca za koje se najmanje očekuje da krše zakon. Jednom kad je počnete gledati, gotovo da je nemoguće da vas ne očaraju likovi i policijske priče i zločini.

Jack Irish filmovi

AUSTRALSKA DETEKTIVSKA TRILOGIJA

UTO, SRI i ČET u 21:00


Tri nagrađivana filma o privatnom detektivu Jacku Irishu stižu na Pickbox TV kanal. U glavnoj ulozi je australski glumac Guy Pearce, a glumi bivšeg odvjetnika koji sada radi kao privatni detektiv i skupljač dugova.
Nenaplaćeni dugovi (Bad Debts) – 28.9.2021 u 21:00
Crna plima (Black Tide) – 29.9.2021 u 21:00
Žarište zločina (Dead Point) – 30.9.2021 u 21:00