800 riječi

KOMIČNO-DRAMSKA SERIJA

PON u 9:20, UTO i SRI u 8:30, ČET 8:35, PET 8:50


Inteligentna i zabavna, serija 800 riječi vrti se oko popularnog kolumnista Georgea Turnera. On piše tjednu kolumnu za najprodavanije novine u Australiji. Uvijek inzistira na tome da njegov tekst ima točno 800 riječi. Nakon što mu umre supruga, kupi novu kuću u malom novozelandskom gradiću na moru kamo su ga roditelji u djetinjstvu vodili na ljetovanje.

Ponuda za bebu

ROMANTIČNI FILM

PETAK u 9:35


Layla Bennet ima sve. Ima lijep stan, uspješnu karijeru i zaljubljenog zaručnika. Voditeljica je jutarnje TV emisije koju vodi uz šarmantnog Dereka, ali njih dvoje imaju potpuno suprotan pristup poslu te se katkad međusobno izluđuju. Kad dobiju zadatak da se zajedno brinu o bebi, čini se da se ostvarila njihova noćna mora...

Shetland

ŠKOTSKA KRIMISERIJA

PON - PET u 21:00


Radnja se odvija na škotskom arhipelagu koji se odlikuje unikatnim pejzažom i jedinstvenim načinom života. Policijski tim istražuje zločine koji su usko povezani s otočnom zajednicom. U ovom izoliranom, i katkad neprijateljski nastrojenom okruženju, policijski tim mora pronaći kreativne načine policijskog posla.

Bolničarka Betty

ROMANTIČNA KOMEDIJA

SUBOTA u 20:00


Dok Betty gleda epizodu svoje omiljene emisije, njezina muža upucaju joj pred očima. Zbog traume ulazi u disocijativno stanje te postaje "bolničarka Betty", izgubljena ljubav glavnog lika serije, dr. Ravela, kojemu je odlučna vratiti se.