Šest sestara

NOVE EPIZODE

PON 14:00; UTO 13:05; SRI 13:05; ČET 13:00; PET 12:55


U obitelji Silva vlada istinsko veselje. Ne slute da će im strašan događaj uskoro zauvijek promijeniti živote. Adela, Blanca, Diana, Celia, Francisca i Elisa morat će preuzeti kormilo obitelji i tekstilne tvornice svoga oca ako ne žele ostati bez statusa i života na visokoj nozi. Njihovi snovi i njihova budućnost u velikoj su opasnosti. Kako da uspiju same u svijetu u kojem žene nemaju pravo glasa?

O. J.: Stvoreno u Americi

TV PREMIJERA

PON 22:35; UTO: 22:35, SRI: 22:35; ČET 22:35; PET 22:35


Suđenje O. J. Simpsonu preraslo je u sagu o rasnim odnosima, slavi, medijima, nasilju i američkom pravosudnom sustavu, a i desetljećima poslije i dalje polarizira, fascinira, i dalje se razvija. Kako bismo u potpunosti shvatili pozadinu priče, ova višestruko nagrađivana serija sagledava događaje počevši od Simpsonove rane karijere pa sve do šokantne presude.

Zlatni baršun


SUBOTA 21:45


Glamurozna rock-zvijezda ranih 70-ih Brian Slade predvidi svoju smrt na pozornici. To se i ostvari, ali se ubrzo otkrije da je sve bila gluma što uništava Sladeovu karijeru. Deset godina poslije novinar i bivši obožavatelj Sladea Arthur Stuart, koji je svjedočio lažnoj smrti, dobije zadatak napisati članak o životu propalog rokera.

200 cigareta


NEDJELJA 16:55


Na Silvestrovo 1981. godine nekoliko skupina mladih ljudi pokušava stići na tulum u New Yorku koji organizira Monica. Monicin bivši dečko Eric trebao bi doći s novom curom, no ona ga je upravo ostavila. Monicina rođakinja s Long Islanda, tinejdžerica Val i njezina plaha prijateljica snalaze se u nepoznatom i uzbudljivom New Yorku.