Crne udovice

KRIMI SERIJA

PON - PET u 14:45


Najbolje prijateljice Rebecka, Johanne i Kira u braku su s okrutnim i nasilnim muškarcima koji su ujedno i poslovni partneri. Za vrijeme zajedničkog boravka u vikendici muževi se ukrcaju na brod i krenu pecati, no ubrzo brod eksplodira, a supruge na obali nazdravljaju njihovoj smrti.

Inspektor Banks

KRIMI SERIJA

PON - PET u 17:45


Ljepota i idila planinskog dijela Yorkshirea u potpunom je kontrastu s mračnim i šokantnim ubojstvima u ovoj psihološkoj drami. Uporni i tvrdoglavi inspektor Banks rješava uznemirujuća ubojstva uz pomoć dvije mlade policajke, Annie Cabbot i Helen Morton.

Scott i Bailey

DETEKTIVSKA SERIJA

PON - PET u 18:00


Detektivka Rachel Bailey ima 30 godina, sklona je svađi, bučna je i neudana. Njezina partnerica, detektivka Janet Scott, čista je suprotnost, mirna je i promišljena te je majka i supruga. Obje rade u Odjelu za ubojstva u Manchesteru, a unatoč brojnim razlikama, razvile su čvrsto prijateljstvo iskušano u nizu teških istraga.

McMafija

KRIMI SERIJA

PON - PET u 22:30


Ruski izgnanik Alex Godman uvučen je u mračni svijet međunarodnoga kriminala nakon što na brutalan način na vidjelo ispliva prošlost njegove obitelji. Cijeli život pokušava pobjeći sjeni oca kriminalca, uspješan je, vodi unosni londonski investicijski fond, no sada se našao u situaciji da mora braniti svoje.