U mraku

Od 11.10.

Objavljeno: 20. rujna 2021.

U mraku (In the Dark) – uvrnuta humoristična serija koja

će vas iznenaditi neobičnom pričom

Serija U mraku (In the Dark) iznenadit će vas neobičnom pričom i zanimljivim likovima, a pratiti ju možete na Pickbox TV kanalu od ponedjeljka 11.10. u terminu od ponedjeljka do četvrtka u 22:10 h.

O čemu je riječ?

Murphy (Perry Mattfeld) je pomalo neozbiljna slijepa djevojka u dvadesetima koja većinu vremena provodi pod utjecajem alkohola. Ima samo dvoje prijatelja, cimericu Jess (Brooke Markham) i Tysona, dilera tinejdžera koji joj je jednom prilikom tijekom nasilne krađe spasio život.

Serija U mraku (In the Dark) iznenadit će vas neobičnom pričom i zanimljivim likovima, a pratiti ju možete na Pickbox TV kanalu od ponedjeljka 11.10. u terminu od ponedjeljka do četvrtka u 22:10 h.

Murphy ne voli svoj posao – radi u školi za treniranje pasa za slijepe Guiding Hope kojom upravljaju njezini roditelji. Usto, izlazi s raznim dečkima, što njezin život čini prilično šarolikim.

No to je samo pozadinska priča. Šećući sa svojim psom, Murphy pronađe Tysonovo mrtvo tijelo koje nestane prije nego što policija stigne na mjesto zločina. Kad shvati da policija nije previše zainteresirana za rješavanje slučaja, Murphy odluči sama istražiti što se dogodilo njezinu prijatelju.

Zaljubit ćete se u uvrnuti humor i glavnu glumicu

Kritičari tvrde kako ćete se vrlo brzo zaljubiti u ovu uvrnutu humorističnu seriju te hvale glumu glavne glumice Perry Matffeld.

Priča se dijelom temelji na životu Lorri Bernson koja radi u školi za treniranje pasa za slijepe osobe, a ujedno je i savjetnica na razvoju serije. Matffeld je provela mnogo vremena s Lorri pripremajući se za ulogu – promatrala je njezinu rutinu, način na koji pere zube, kako se sprema za spavanje, kako kuha, kako šeće sa psom. Bilo je izvrsno što sam mogla tako istraživati i što je Lorri bila s nama na setu, mnogo sam naučila, rekla je Perry Matffeld.