Filmske večeri u 21:00

Svakog radnog dana na Pickbox TV kanalu

Objavljeno: 28. travnja 2021.

Filmske večeri u 21:00 na Pickbox TV kanalu

Pripremite grickalice jer Pickbox TV kanal pripremio je prave filmske poslastice uz koje se možete opustiti nakon svakog radnog dana. Kroz cijeli svibanj očekuje vas puno kultnih filmova kao što su Dorian Gray i Zagonetke pravog Sherlocka Holmesa te brojne komedije i filmovi za cijelu obitelj.

Zagonetke pravog Sherlocka Holmesa

Serijal od pet filmova Zagonetke pravog Sherlocka Holmesa (Murder Rooms: Mysteries of the Real Sherlock Holmes) oduševit će sve ljubitelje krimi žanra, čak i ako nisu fanovi Sherlocka Holmesa (ako takvi postoje!). Viktorijanska Engleska, misteriozni zločini i gotička atmosfera, s elemetima horora i nadnaravnih događaja, ono su što ovu britanske filmove izdvajaju od drugih i čine posebno primamljivom.

U seriji pratimo Sira Arthura Conana Doylea u vremenu kad je bio liječnik opće prakse u Southseu, riješavajući misteriozne zločine uz pomoć svog profesora i mentora, doktora Josepha Bella. Serija je inspirirana činjenicom da je Sir Arthur Conan Doyle izabrao upravo doktora Josepha Bella kao inspiraciju za lika Sherlocka Holmesa.

Dorian Gray

Britanski fantasy horor Dorian Gray temelji se na kultnom romanu Oscara Wildea iz 1890. U glavnim ulogama su Ben Barnes kao Dorian Gray i Colin Firth  kao Lord Henry Wotton. Priča je to o atraktivnom Englezu čija je slika zarobljena u magičnom ogledalu te on ne može ostariti. Njegova slika preuzima sve njegove grijehe, a on ostaje mlad i zgodan.

Iscjelitelj (The Healer)

Španjolsko-kanadsko američka komedija drama Iscjelitelj (The Healer). Radnja se vrti oko mladića koji odjednom otkrije da ima moći izliječenja. Pokušavajući shvatiti što se točno događa, mlada djevojka koja ima rak pojavi mu se pred vratima.