NEKA SVAKI DAN BUDE BOŽIĆ

Božićni junak

Vatrogaskinja Jenny zaljubi se u Toma, bivšeg hokejaša koji je usred rastave od Mary, uspješne spisateljice i bračne savjetnice s kojom ima kćer. Da ne bi izgubila čitatelje, Mary ucijeni Toma te mu zaprijeti da neće vidjeti kćer ne bude li se pravio da je njihov brak uspješan. Film gledajte u ponedjeljak 6.12. u 22:00.

Dvostruki blagdan

Rebecca je koncentrirana na karijeru te, kad se pojavi prilika za promaknuće, prione na organizaciju božićnog domjenka o kojem ovisi novi posao. No domjenak organizira zajedno s Chrisom, koji je ujedno i drugi kandidat za promaknuće. Film gledajte u utorak 7.12. u 16:50.

Božićna ruža

Andy je zadužena za izradu splavi za tradicionalnu paradu, no sukobi se s Cliffom, predstavnikom tvrtke koja sponzorira izradu. Morat će naučiti surađivati kako bi na vrijeme završili s poslom. Film gledajte u utorak 7.12. u 22:00.

Šarmantni Božić

Prilika da preuzmu ulogu Gospođe Božićnjak u robnoj kući imat će magičan učinak na tri različite žene. Bogata nasljednica iskusi radost darivanja, samohrana majka pod stresom pronađe sreću gdje joj se najmanje nadala. Film gledajte u srijedu 8.12. u 16:50.

Božićna priznanja

Beth je glumica koja je otišla u New York u potrazi za slavom i uspjehom, no ne uspijeva pronaći posao. Kako se bliži Božić i osjeća se sve usamljenije, odluči se vratiti u rodni gradić. Film gledajte u četvrtak 9.12. u 16:50.

Božić na rijeci

Katherine je radoholičarka, no otkrije da njezina posvećenost poslu loše utječe na njezina sina Zaca te odluči odvesti Zaca u svoj rodni gradić da zajedno s njezinom majkom provedu Božić. Film gledajte u četvrtak 9.12. u 21:55.

Pjesma za Božić

Adelaide je country-zvijezda u usponu, no osjeća da je slava pritišće i kreativno ograničava. Više ne piše vlastite pjesme te je prisiljena glumiti romansu s drugim glazbenikom. Tijekom turneje Adelaide je slučajno ostavljena u malom gradu, u kojem uskoro upozna Dylana, također talentiranoga glazbenika. Film gledajte u petak 10.12. u 16:55.

Savršeno božićno selo

Darcy je opsjednuta Božićem, odnosno opsjednuta je idejom da Božić mora biti savršen, u tolikoj mjeri da izgubi pojam o tome što Božić uistinu predstavlja. Kad se nađe u čarobnom božićnom selu, u kojem je sve savršeno i svaki je dan Božić, Darcy ubrzo otkrije da savršenstvo nije zabavno. Film gledajte u subotu 11.12. u 15:10.

Kraljevski božićni bal

Samohrana majka tinejdžerice otkrije da otac njezine kćeri dolazi u SAD, no problem je što je on kralj male europske zemlje i nema pojma da ima kćer. Čovjek koji ima sve dobit će savršen dar za Božić - obitelj. Film gledajte u subotu 11.12. u 18:10.

Slatki Božić

Cate je direktorica tvrtke za proizvodnju božićnih slatkiša. Kad upozna Gabea, zamijeni ga s mladićem s kojim je njezina majka želi povezati, no Gabe je zapravo došao provjeriti poslovanje Cateine tvrtke te vidjeti kako tvrtku učiniti profitabilnijom. Film gledajte u nedjelju 12.12. u 16:35.