Novogodišnji filmovi

Provedite vrijeme oko Nove Godine uz Pickbox TV kanal samo na MAXtv-u i gledajte najbolje od najboljih filmova svih vremena.
Za vas smo izdvojili neke od maestralnih filmskih uradaka koje možete pogledati na Silvestrovo pa sve do 3.siječnja 2019.godine.

31.12. Iskupljenje u Shawshanku (Shawshank Redemption) u 20:45

Iskupljenje u Shawshanku najbolje je ocijenjen film u povijesti na imdb stranici, dok je malo iza njega film Kum. Ova zatvorska drama drama redatelja i scenarista Franka Darabonta iz 1994. s Timom Robbinsom i Morganom Freemanom u glavnim ulogama jedna je od najboljih filmskih ostvarenja svih vremena a godine 1994. Bio je nominiran za sedam Oskara no nažalost ostao je u sjeni pobjednika te godine – filma Forrest Gump, i nije osvojio niti jednu nagradu.
Priča se vrti oko zatvorskog života Andyja Dufresnea, nakon što je osuđen za ubojstvo supruge i njezina ljubavnika.

1.1. Ime ruže (The Name of the Rose) u 20:45

Snimljen po istoimenom romanu Umberta Eca iz 1980. Godine sa Seanom Conneryjem u glavnoj ulozi. Radnja je smještena u srednji vijek u vrijeme mračnog razdoblja crkve u kojem Connery tumači franjevca te sa svojim učenikom (Christian Slater) dolazi u benediktinsku opatiju na sjeveru Italije, gdje će se raspravljati o budućnosti Katoličke crkve u kojoj tada postoji nekoliko različitih, međusobno suprostavljenih struja.

2.1. Priča iz Bronxa (A Bronx Tale) u 20:45

Redateljski debi Roberta De Nira iz 1993.godine nakon kojeg De Niro nije režirao punih trinaest godina. Priča je smještena u New York 1960.godine a zaplet počinje kada mali Calogero (Francis Capra) bude svjedok ubojstva na ulici od strane lokalnog mafijaša Sonnyja (Chazz Palminteri).

3.1. Mirni Amerikanac (The Quiet American) u 20:45

Film iz 2001.godine snimljen prema romanu britanskog književnika Grahama Greenea o ljubavnom trokutu u kojem su se našli mladi naivni Amerikanc, cinični stari Britanc i mlada Vijetnamka tijekom Prvog indokineskog rata 1952. godine.

Na Pickbox TV kanalu pogledajte i najljepše božićne filmove u kojima možete uživati sve do 15.siječnja 2019.godine.

Najljepše blagdane želi vam Pickbox TV!