Pravila korištenja poklon bona

Ponuda vrijedi za jednokratnu uplatu Obiteljskog paketa, a poklon bon je potrebno preuzeti i iskoristiti 14 dana od aktivacije paketa. Iznos bona nije moguće zamijeniti za novčani iznos.

Konzum Klik: poklon bon u vrijednosti od 100 Kn ćete zaprimiti na Vašu e-mail adresu s kojom ste se registrirali na našoj stranici nakon potvrde o plaćanju Obiteljskog paketa po posebnoj cijeni koja vrijedi do 3.6.2019.  Posjetite https://www.konzum.hr/klik, te po završetku vaše kupovine unesite dodijeljeni kod u za to predviđeno polje. Ovdje pogledajte kako i gdje upisati kod za popust. Kupon se može iskoristiti samo jednom i u roku od 14 dana od preuzimanja nagrade. Jedan kupac može iskoristiti samo jedan kod za popust, neovisno o broju kreiranih narudžbi u promotivnom periodu. Ukoliko je na istoj dostavnoj adresi registrirano više kupaca Konzum klika, kod za popust može iskoristiti samo jedan kupac po kućanstvu definiranom sukladno zakonskim uvjetima. Detaljnija pravila iskorištavanja kupona na Konzum kliku potražite ovdje.

 

dm: poklon bon ćete zaprimiti na Vašu e-mail adresu s kojom ste se registrirali na našoj stranici nakon potvrde o plaćanju Obiteljskog paketa po posebnoj cijeni koja vrijedi do 3.6.2019.  Dodijeljenim barkodom možete plaćati u svakoj DM prodavaonici u Republici Hrvatskoj. Iznos na barkodu nije moguće zamijeniti za novac. U slučaju gubitka, krađe ili oštećenja koje onemogućuje korištenje barkoda, dm-drogerie markt d.o.o. nije dužan isplatiti odštetu vlasniku barkoda. Ovaj barkod podliježe Općim uvjetima poslovanja dostupnim na www.dm.hr