Od 5.10. na Pickbox TV kanalu


VIKEND MARATON UZ 1. SEZONU SERIJE “FLEABAG”

FILMSKI VIKENDI

Telekomi

Za gledanje Pickbox TV kanala potrebno je imati Osnovni paket kod sljedećih telekoma: Hrvatski Telekom, A1 ili Iskon. Pronađi nas i na EVOtv-u u buketu Film i djeca.

Gledaj nas u HD-u

Ako voliš gledati TV, ali u najboljoj kvaliteti prikazivanja, okreni 38. poziciju MAXtv-a, 12. poziciju A1 televizije ili 121. poziciju Iskona i gledaj nas u HD-u!

Gledaj bez reklama

Za najbolje iskustvo gledanja omiljenih sadržaja Pickbox TV kanal NEMA REKLAMA za vrijeme trajanja filmova i serija.

NOVOSTI

PRONAĐI NAS NA NOVIM TELEKOMIMA

Pickbox TV kanal stigao na Iskon i EVOtv

Potražite nas i gledajte svoje omiljene sadržaje


Odličan program Pickbox TV kanala od sada možete gledati i na telekomima Iskon i Evotv. Na Iskonu smo dostupni u sklopu Osnovnog paketa na 105. Poziciji (SD) te na 121. Poziciji (HD). Na Evotv-u dostupni smo u buketu Film i djeca.

Saznaj više

NE PROPUSTI

GDJE GLEDATI?


NA A1 TELEKOMU


Pickbox TV kanal do 1.10. uključen je u Osnovni paket kao poklon svim korisnicima A1 televizije. Nalazi se na 12. poziciji te prikazuje vrhunske serije i filmove holivudskih, europskih i regionalnih produkcija!


NA EVOtvu


Pickbox TV kanal uključen je u Buket Film i djeca u sklopu EVOtv-a. Na kanalu možeš nesmetano uživati u svim serijama i filmovima jer za vrijeme njihovog trajanja ne prikazujemo reklame.


NA HRVATSKOM TELEKOMU


Pickbox TV kanal uključen je u Osnovni paket MAXtv-a u ponudi Hrvatskog Telekoma. Nalazi se na 10. i na 38. poziciji u HD-u, a prikazuje serije i filmove najboljih holivudskih, europskih i regionalnih produkcija!


NA ISKONU


Pickbox TV kanal uključen je u Osnovni paket telekoma Iskon. Nalazi se na 105. poziciji (SD) i 121. poziciji (HD) na kojima možeš pratiti vrhunske serije i filmske klasike!

PRIJAVA NA NOVOSTI

Želiš prvi saznati sve novosti? 🙂


Prijavi se na novosti i ne propusti svoje omiljene sadržaje pogledati na vrijeme! Unesi svoj e-mail na koji želiš primati novosti vezane za Pickbox TV kanal.