Zašto je jedna od najboljih komedija 2019. godine

Uhvatite maloga (Get Shorty)

Treća sezona genijalne serije Uhvatite maloga (Get Shorty) premijerno se prikazuje na Pickbox NOW. Nove epizode treće sezone dolaze svaki tjedan. Ako je još niste uhvatili, donosimo vam razloge zašto je ova serija jedna od najboljih komedija 2019.!

TEMELJI SE NA BESTSELERU

Get Shorty temelji se na istoimenom bestseleru iz 1990. legendarnog pisca krimića Elmorea Leonarda, koji je napisao i Rum Punch, knjigu koja je inspirirala redatelja Quentina Tarantina za film Jackie Brown.

SAMO DOBRE KRITIKE

Kritičari su poludjeli za prvim dvjema sezonama, a popularni magazin The Hollywood Reporter okarakterizirao ju je kao „istinski privlačnu i promišljenu seriju“. Na Rotten Tomatoesu Uhvatite maloga ima 99 % ocjena publike, što je vrlo impresivno.

GENIJALNA GLUMAČKA POSTAVA

U glavnim su ulogama fenomenalni irski glumac i komičar Chris O’Dowd (The IT Crowd) i američki komičar, scenarist i glumac Ray Romano (Svi vole Raymonda).

Osim glavnog dvojca, tu su i brojni poznati glumci u epizodnim ulogama, poput Felicity Huffman (Očajne kućanice, Transamerica), Stevena Webera (Wings, Once and Again) i Andrewa Leedsa (Kosti).

MRAČNA KRIMINALISTIČKA KOMEDIJA KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI

Priča se vrti oko Milesa (Chris O’Dowd), kriminalca i ubojice koji pokuša promijeniti profesiju i postati filmski producent. U tome mu pomaže okorjeli drugorazredni filmaš Rick (Ray Romano). Njihove avanture opisane su kao mračna kriminalistička komedija, što zvuči vrlo primamljivo. Inteligentna, promišljena, duhovita i mračna – ovo je jedna od onih serija koja zavređuje više pozornosti!

Uhvatite maloga (Get Shorty) gledaj odmah na Pickbox NOW!