Jack Irish

Tri sezone detektivske serije

Objavljeno: 1. srpnja 2021.

Jack Irish – sve tri sezone detektivske serije

Fantastične vijesti stižu iz Pickbox NOW – nakon popularnih filmova, sve tri sezone detektivske serije Jack Irish moći će se gledati od 10. rujna. 

Temeljena na detektivskim romanima Petera Templea, ova je australska serija dobitnica nagrada za najbolju seriju Australian Academy of Cinema and Television Arts (AACTA) i Australian Writers’ Guild.

GUY PEARCE U GLAVNOJ ULOZI

Nakon tri filma, nagrađivani australski glumac, glazbenik i pjevač Guy Pearce (Memento, L.A. Confidential, Mildred Pierce) vraća se u ulogu popularnog i karizmatičnog privatnog detektiva Jacka Irisha. Irish je odvjetnik koji se sada bavi utjerivanjem dugova i pronalaženjem nestalih ljudi, mrtvih ili živih.

Ako vam nakon gledanja triju sezona nove serije ne bude dosta Guya Pearcea, na Pickbox NOW možete ga gledati i u filmu 33 Postcards.

O ČEMU SE RADI?

Nakon uspješne karijere odvjetnika i partnera u elitnom odvjetničkom uredu, Jack Irish odao se alkoholu i depresiji jer je njegova supruga ubijena. Osim što je počeo gubiti na sudu, izgubio je i samopouzdanje. No nakon što je dotaknuo dno, napokon je počeo slagati svoj život te počinje raditi kao privatni istražitelj.

Nevolje ga prate sa svih strana – katkad su to njegovi prijatelji koji se bave konjičkim utrkama, katkad su njegovi prijatelji koji se bave pravom, a katkad su to žene u njegovu životu. Ipak, tu su i njegovi prijatelji iz puba koji mu pomažu pronaći odgovore, a pomažu i u tome da se skrije od onih koji ga žele ubiti ili strpati u zatvor.

Ne propustite australsku seriju Jack Irish i neizvjesne detektivske priče s karizmatičnim glavnim likom i šarmantnim sporednim likovima.

Sve tri sezone gledajte samo na Pickbox NOW od 10. rujna!