Treća i posljednja sezona kanadske serije

Mary ubija ljude

Treća i posljednja sezona kanadske serije Mary ubija ljude (Mary Kills People) premijerno stiže svakog ponedjeljka na Pickbox NOW. Posljednje poglavlje donosi nam šest epizoda i konfliktan izbor između života i smrti.

Uzbudljiva, šokantna i emotivna, posljednja sezona premašila je sva očekivanja. Ako još niste počeli gledati seriju, bacite oko na 5 razloga zašto je vrijedi pogledati.

ŠTO NAS OČEKUJE U NOVOJ SEZONI

Dvije nove glumice pridružile su se trećoj sezoni – kanadska glumica Elizabeth Saunders (Ono, Siročad) medicinska je sestra u bolnici u kojoj je Mary prije radila. Ima svoju agendu i pogled na smrt, što će vrlo zakomplicirati Maryn život.

Tu je i glumica Rachael Ancheril (Star Trek: Discovery), nova pacijentica u Marynu hospiciju, sa željom da živi još malo prije nego što umre.

Nakon šokantnog finala druge sezone, detektiv Ben Wesley (Jay Ryan) izgubio je posao u policiji, a dr. Mary Harris (Caroline Dhavernas) i njezin partner dr. Desmond Des Bennett (Richard Short) pokušavaju razriješiti komplikacije koje su nastale oko njihova novoosnovanog hospicija prigodno nazvana „Kod Joy“. Da stvari budu još kompliciranije, Mary je trudna, nosi Benovo dijete te počinje osjećati sve više posljedica svojih odluka.

NOVE EPIZODE PONEDJELJKOM

Nove epizode treće sezone prikazuju se ponedjeljkom na Pickbox NOW – pridružite se dr. Mary Harris u šokantnoj i emotivnoj posljednjoj sezoni i pozabavite se intrigantnom tabu-temom – potpomognutim samoubojstvom!