Totti (One Captain)

Ekskluzivna premijera 15.11.

Objavljeno: 9. studenog 2021.

Totti (One Captain) – talijanska serija o nogometašu Francescu Tottiju

Premijeru talijanske serije Totti (One Captain) o nogometašu Francescu Tottiju gledajte samo na Pickbox NOW od 15. studenoga! Ova fenomenalna sportska serija snimljena je 2021. godine te prati posljednje dane u karijeri slavnog talijanskog nogometaša Francesca Tottija.

NEVOLJE U NOGOMETNOM RAJU

Francesco Totti kralj je i idol, kapetan nogometnog kluba Roma. Igrao je samo za taj klub, a njegova blistava karijera uključuje pobjedu na Svjetskom nogometnom prvenstvu i nevjerojatnu bazu navijača koji ga obožavaju. Sada, na pragu četrdesete godine, više nije onaj nogometaš kakav je nekad bio.

Totti (Pietro Castellitto) zna da se bliži vrijeme kada će morati u mirovinu, ali nada se da će moći igrati još koju godinu. Povratak izbornika Luciana Spallettija (Gianmarco Tognazzi) u klub dovodi u opasnost njegove planove. Spalletti, nekada njegov veliki obožavatelj i prijatelj, dolazi kao drukčiji, agresivniji čovjek, zbog čega se Totti mora boriti kako bi nastavio igrati, ali i oprostiti od nogometa po svojim pravilima.

SPORTSKA SERIJA S ELEMENTIMA DIVLJEG HUMORA

Ova talijanska serija priča priču iz perspektive Tottija, kritizirajući Spallettijeve izbore, a da ih ne demonizira previše. Fokus je na dubokoj ljudskoj drami koju je doživio prvak poput Tottija.

Između neprekidnih vremenskih skokova u prošlost, priča također prati neke temeljne faze kapetanove slavne karijere – od prvih dodira s loptom u djetinjstvu i omladinskih klubova do Svjetskog prvenstva 2006. Godine. Uživat će i Tottijevi navijači, svi ljubitelji nogometa, ali i oni koji nikada nisu odbili zdrave “tračeve”. Naime, prateći ljude bliske Tottiju, prije svega njegovu suprugu Ilary, serija prati različite događaje i unutarnje drame.

Zanimljiva sportska drama s hrpom komičnih elemenata, poput zatvorenika koji odluči ostati dulje u zatvoru kako bi mogao upoznati kapetana Tottija, oduševit će sve fanove nogometa, ali i one koji vole zanimljivu priču i osebujne likove. A upravo takav je Francesco Totti, kapetan nogometnog kluba Roma.

Talijansku sportsku dramsku seriju o talijanskom velikanu Tottiju premijerno gledajte samo na Pickbox NOW od 15. studenoga!