Tajna (The Secret)

Nova miniserija po istinitom događaju

Biografska kriminalistička drama Tajna (The Secret) nova je miniserija od četiri epizode i cijela je dostupna na Pickbox NOW od 2.10., a u specijalnom vikend maratonu 7. i 8.11. možete ju pogledati i na Pickbox TV kanalu. Uznemirujuća i neobična, temelji se na novinarskom osvrtu novinara Derica Hendersona, Let This Be Our Secret, o dvostrukom ubojstvu.

TEMELJI SE NA ISTINITOM DOGAĐAJU

Ova miniserija priča priču o ubojstvu Lesley Howell i policajca Trevora Buchanana, čija su tijela pronađena u zapaljenom autu u garaži u Sjevernoj Irskoj 1991., za koje se prvotno mislilo da su samoubojstva. Nevjerojatna zavjera leži u pozadini, a životi dviju obitelji zauvijek su promijenjeni.
IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

U glavnim su ulogama James Nesbitt (The Missing) koji tumači ulogu cijenjenog zubara Colina Howella koji postane ubojica zajedno s profesoricom Hazel Buchanan, koju tumači Genevieve O’Reilly (Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith, Rogue One).

Nesbittova izvedba Colina Howella kao „običnog“ čovjeka na van, a zapravo vrlo zlokobnog i poremećenog pojedinca, ostavlja osjećaj jeze. Iznimno kvalitetna i briljantno napisana, ova miniserija priča brutalnu priču na suosjećajan način.

JEDNA OD NAJBOLJIH KRIMINALISTIČKIH SERIJA PO ISTINITOM DOGAĐAJU

Jedna od najboljih kriminalističkih serija koje se temelje na istinitom događaju, The Secret je nominirana za najbolju dramsku miniseriju za nagradu BAFTA i za The Broadcast Awards. Dobitnica je nagrade Royal Television Society za najbolju dramu u Sjevernoj Irskoj.

Cijelu miniseriju Tajna (The Secret) gledajte od 2.10. na Pickbox NOW te 7. i 8.11. na Pickbox TV kanalu u terminima; u subotu od 17:05 h te u nedjelju od 16:45 h.