Slatko ludilo

Nova kulinarska emisija

Objavljeno: 10. lipnja 2021.

Slatko ludilo (Baking Mad)

nova kulinarska emisija na Pickbox NOW

Divna nova kulinarska emisija punog imena Slatko ludilo (Baking Mad with Eric Lanlard) stiže na Pickbox NOW! Cijela prva sezona moći će se gledati od 14. lipnja, a druga sezona od 21. lipnja. Svaka epizoda donosi nešto novo, od boksača muay Thai do učitelja, svi su pozvani u Lanlardov dom kako bi naučili trikove za što jednostavnije i slasnije kolače.

Izbrusite svoje kulinarsko umijeće uz francuskog majstora slastica Erica Lanlarda

Eric Lanlard vlasnik je slastičarnice Cake Boy, a u svojoj kulinarskoj emisiji dijeli savjete i trikove za uspješne slastice. Nisu to samo recepti, iako je naravno i njih puno, u ovoj britanskoj kulinarskoj seriji pronaći ćete prijedloge kako lakše ispeći kolače sa što ljepšim rezultatima.

Od pirjanja kolača do pripreme savršene glazure od maslaca, Lanlard potiče gledatelje da se okušaju u pečenju i nastave pokušavati, bez obzira na to kako će ispasti. Njegov je moto upotreba kvalitetnih sastojaka, što znači da će spravljene smjese za kolače imati dobar okus, bez obzira na to kako izgledale.

Ono što se ističe kod chefa Lanlarda jest činjenica da na topao i lak način motivira sve koji se žele okušati u pečenju kolača, bili oni početnici ili već profesionalci. On se oduvijek bavi kolačima, kao što sam kaže: To je nešto što sam oduvijek želio, još otkako sam bio dječak od šest godina, samo sam htio peći kolače.

Britansku kulinarsku emisiju Slatko ludilo (Baking Mad with Eric Lanlard) gledajte samo na Pickbox NOW i uživajte u slasticama!