Šest sestara (Seis Hermanas)

Nova dramska serija

Objavljeno: 07. travnja 2021.

Šest sestara (Seis Hermanas) – ljubavna priča između dviju žena

u novoj španjolskoj dramskoj seriji

Španjolska dramska serija Šest sestara (Seis Hermanas) nova je serija na Pickbox NOW, a pet novih epizoda stiže ponedjeljkom i dostupne su odmah.

Osim zavidnom radnjom koja je smještena u Madrid početkom 20. stoljeća, ova je španjolska serija prepuna avanture i romanse. U fokusu je šest sestara, mlade žene iz bogate i cijenjene obitelji Silva koje preuzmu očev posao nakon njegove smrti.

Jedna od sestara, Celia, školska je učiteljica koja sanja o tome da će jednog dana biti spisateljica s istim pravima koje imaju muškarci, da može biti slobodna, da može glasati, da može voljeti ženu.

LJUBAVNA PRIČA IZMEĐU DVIJU ŽENA

Priča između Celije i Aurore priča je o ljubavi između dviju žena u vremenu kada žene nisu imale pravo glasa te se od njih očekivalo da se udaju, rode djecu i brinu se o svojim muževima. Celia (Candela Serrat) jedna je od šest sestara u obitelji Silva, veoma cijenjenoj španjolskoj obitelji, i ona voli žene. Zaljubi se u svoju najbolju prijateljicu Petru koja nije gay te umjesto da joj pomogne, ona svima kaže da je Celia bolesna i treba psihološku pomoć.

Potom prolazi grozan tretman u psihijatrijskoj ustanovi kako bi se riješila svojih nepriličnih osjećaja prema ženama, no ondje upoznaje medicinsku sestru Auroru (Luz Valdenebro) koja će joj pomoći da pobjegne. Njihova ljubavna priča tu će tek krenuti… Aurora otvara cijeli novi svijet Celiji te je upoznaje s pokretom sufražetkinja koje su se borile za prava žena da glasaju i da imaju svoje vlasništvo jer u tom trenu žene nisu smjele naslijediti očevo bogatstvo, osim kad se udaju pa njihovo nasljedstvo pripadne njihovim muževima.

Njihova je ljubav stvarna, strastvena i predivna, no u isto je vrijeme skrivena, prepuna tragedija i obojena vremenom u kojem je biti gay bilo smatrano nečim strašnim.

Svakog ponedjeljka pet novih epizoda stiže na Pickbox NOW, stoga ne propustite vidjeti kakve avanture i romanse čeka šest zanimljivih sestara u novoj španjolskoj seriji.