Roslund i Hellström: Pretinac 21 (Roslund & Hellström: Box 21):

Švedska miniserija stiže na Pickbox TV kanal

Kriminalistička serija Roslund i Hellström: Pretinac 21 (Roslund & Hellström: Box 21) nova je švedska miniserija koja se od četvrtka 6.8. pridružuje bogatoj ponudi Pickbox TV kanala. U ukupno šest epizoda, Roslund i Hellström: Pretinac 21 prikovat će vas za male ekrane svojom surovošću, okrutnošću, tenzijama i kompleksnošću likova.

Serija se temelji na uspješnici, kriminalističkom romanu švedskog dvojca Andersa Roslunda, novinara, i Börgea Hellströma, osnivača organizacije za prevenciju kriminala koja se bavi resocijalizacijom kriminalaca. Za ovaj se uspješni dvojac kaže da su spasili kriminalistički žanr, a njihove knjige hvale zbog realnih prikaza ljudske prirode i zanimljivih kriminalističkih priča.

O čemu je riječ?

Mlada Rumunjka Lidia dolazi u Švedsku u nadi za boljim životom. Na temelju lažnih obećanja, zapravo su je namamili na odlazak te je primorana baviti se prostitucijom u Švedskoj. U potrazi za osvetom, njezina se sudbina ispreplete s policajcem Ewertom Grensom, koji lovi opasnog kriminalca.

Zašto je gledati?

Roslund i Hellström: Pretinac 21 serija je koja će vas prikovati za ekrane od početka do kraja. Tenzije i neugoda rastu ispod površine svake scene, a neočekivana otkrivenja i moralne komplikacije likova odvest će vas u refleksiju vlastitih uvjerenja.

Seriju pratite od četvrtka 6.8. u sljedećim terminima:

OD 6.8. ČET – PON u 22:45

OD 11.8. UTO – ČET u 21:55