Razvratnik (Rake)

Novi skriveni užitak

Razvratnik (Rake) – australska dramedija nova je serija na Pickbox NOW

Australska dramedija Razvratnik (Rake) nova je serijska pridošlica na Pickbox NOW! Sveukupno pet sezona bit će dodano na domaći streaming-servis – 23. listopada stižu prva i druga sezona, 6. studenog stižu treća i četvrta, a peta i posljednja 13. studenog .

U glavnoj je ulozi australski glumac Richard Roxburgh (Van Helsing, Mission: Impossible 2) koji tumači razvratnika Cleavera Greenea, briljantnog, ali autodestruktivnog odvjetnika.

O ČEMU JE RIJEČ?

Odvjetnik Cleaver Greene (Richard Roxburgh) brani one neobranjive − od bigamista do ljudoždera i svega između. On je junak borbe protiv vjetrenjača, kako u sudnici, tako i u spavaćoj sobi.

Cleaver Greene kralj je suprotnosti − njegova bivša žena misli da je neodgovoran i nepouzdan, a njegov sin smatra ga prijateljem. Porota ga smatra urnebesnim, a suci su šokirani njegovim ponašanjem. Pratimo njegove lude slučajeve, a usput i njegov komplicirani život pun poroka, pogrešaka i promašaja.

BRILJANTNA SERIJA, IZVANREDNA GLUMAČKA POSTAVA

Serija je žanrovski opisana kao drama i komedija, a kritičari je opisuju kao „briljantnu“. Posebno pohvale dobila je cijela glumačka postava, s Richardom Roxburghom na čelu. Naime, Roxburgh savršeno pleše na onoj tankoj granici između finog građanina koji poštuje zakon i apsolutnog lupeža, kojemu smo spremni oprostiti (gotovo) sve ludosti.

U ostalim ulogama gledamo Russella Dykstru kao Barneyja, Cleaverova najboljeg prijatelja, Danielle Cormack kao Cleaverovu ženu Scarlet zvanu Crvena, Caroline Brazier kao Cleaverovu bivšu ženu Wendy i Matta Daya kao Davida, poreznog odvjetnika koji tuži Cleavera.

Sve sezone dramedije Razvratnik gledajte na Pickbox NOW!