Provedimo vikend zajedno

Romantični filmovi na Pickboxu NOW

Provedimo vikend zajedno – na Pickboxu NOW pronaći ćete više od 20 romantičnih filmova! Sretan dan zaljubljenih svima, a pogotovo soloigračima! Želimo vam ugodan vikend i puno, puno ljubavi.

Ljeto za pamćenje (A Summer to Remember, 2018.)

Jessica je uspješna liječnica i samohrana majka. Kad dobije promaknuće, odluči proslaviti te s kćeri ode na odmor u Fidži kako bi se opustile i povezale. Jessica upozna Willa, a kako počnu zajedno provoditi sve više vremena, Jessica se počne pitati može li na otoku pronaći život i ljubav kakvima se oduvijek nadala.

Jedi, pij i vjenčaj se (Eat, Drink and Be Married, 2019.)

Tri dana prije vjenčanja Jess i Max odluče otkazati svadbu. Billie vodi neprofitnu udrugu koja hranu s već plaćenih, ali neodržanih svadbi donira potrebitima. Kad Jess i Max u pratnji Maxova brata Charlieja dođu k Billie, Charlie je uspije uvjeriti da mu pomogne ponovno spojiti Jess i Maxa. Zajedno organiziraju brojne susrete na kojima Jess i Max shvate da doista pripadaju jedno drugomu, a za to se vrijeme njihov odnos razvije u nešto više.

Iskreno tvoja (Sincerely Truly Yours, 2019.)

Grace se useli u novi stan u kojem pronađe vjenčani prsten i pismo. Odluči na to pismo odgovoriti, a na njezino čuđenje tajanstveni joj romantičar odgovori te oni započnu prepisku koja će dovesti do niza događaja koji će joj zauvijek promijeniti život te dokazati da se ljubav može pronaći na najneočekivaniji način.

Ljubav na ledu (Frozen in Love, 2018.)

Mary je vlasnica male šarmantne knjižare, no posao joj ne ide najbolje. Adam je hokejaš koji je zbog sukoba na terenu suspendiran na neodređeno. Mary dobije priliku promijeniti svoj imidž, no to znači da mora surađivati s Adamom, s kojim je veže uzajamna netrpeljivost. Uz nadzor PR stručnjakinje, Mary i Adam rade na sebi, a s vremenom se netrpeljivost pretvori u privlačnost.

Ljeto u vinogradu (Summer in the Vineyard, 2017.)

Nakon početnog sukoba Frankie i Nate sada su par koji vodi vinograd i priprema se za lokalno natjecanje. U zajedničkoj želji da uspiju Frankie i Nate nađu se u vrtlogu nesporazuma, tajni te djelovanja na svoju ruku što dovede u opasnost njihov vinograd, ali i njihovu ljubav.