Poziv na Pickbox NOW Maratonac

Tri dana, tri serije, tri sezone

Pickbox NOW pokreće izazov u maratonskom gledanju serija! Idealno je vrijeme za Pickbox NOW Maratonac. Budite superheroji, gledajte serije koje će vas oduševiti i spasite svijet s kauča.

Tri dana, tri serije, tri sezone

Pickbox NOW Maratonac izazov počinje u petak, 17. travnja, i traje do nedjelje, 19. travnja. Njegov će tijek biti popraćen na službenom profilu Facebooka gdje je već objavljena najava s pozivom na gledanje izvrsnih serija vrhunske britanske i američke produkcije, zvjezdanih glumačkih postava:

Petak, 17. 4. – 1. dan: Agatha Christie – Kod bijelog konja (Agatha Christie – The Pale Horse) (2020.)

Prva serija Pickbox NOW izazova nova je BBC-jeva serija i najnovija adaptacija romana popularne spisateljice Agathe Christie. Za početak dajemo lakši zadatak. Riječ je o miniseriji koja ima tri epizode. U glavnim su ulogama Rufus Sewell (The Man In the High Castle) i Kaya Scoledario (Skins).

Radnja se vrti oko Marka Easterbrooka (Sewell), čovjeka čije se ime nađe na tajanstvenoj listi unutar cipele mrtve žene. On započinje istragu oko toga kako se i zašto njegovo ime našlo na listi te ga istraga odvede do Bijelog konja, kuće triju vještica. Jesu li vještice krive za ubojstva ili postoji logično objašnjenje?

Subota, 18. 4. – 2. dan: Uhvatite maloga (Get Shorty) (od 2017.)

Drugi dan izazova gledamo mračnu komediju Uhvatite maloga. Prve dvije sezone imaju po 10 epizoda, a treća 7. Odaberite jednu sezonu, koju ćete pogledati u jednom danu, no ako se još niste uhvatili u koštac s ovim crnim humorom, krenite ispočetka.

Zanimljiva serija s Chrisom O’Dowdom i Rayem Romanom u glavnim ulogama priča je o plaćenom ubojici iz Nevade koji pokušava postati filmski producent u Hollywoodu. Želi ostaviti kriminalnu prošlost iza sebe i ponovno se zbližiti sa svojom obitelji. Upozna Ricka, propalog producenta niskobudžetnih filmova koji nevoljko postane Milesov partner.

Nedjelja, 19. 4. – 3. dan:  Vječna milost d. o. o. (Perpetual Grace, LTD) (od 2019.)

Nova neonoir triler-serija s Benom Kingsleyjem u glavnoj ulozi serija je koja se gleda zadnjeg dana izazova. Sezona ima ukupno 10 epizoda i pravi je užitak za sve koji vole bingeati kriminalističke drame s elementima komedije. Kritičari ovu seriju uspoređuju s radovima braće Coen, a često naglašavaju i njezinu vizualnu estetiku koja neodoljivo podsjeća na noir kinematografiju iz 40-ih i 50-ih.

Paul (Damon Herriman) je mađioničar i sin pastora Byrona (Ben Kinglsey) s kojim ima vrlo loš odnos,  posebice zato što njegov otac, pastor, prezire magiju. Kada Paul upozna Jamesa, skuju pakleni plan da ukradu novac pastoru Byronu, koji je prepun love. Lova je skrivena u kompaniji imena Lady of Perpetual Grace, d. o. o., a vjernici revno uplaćuju sve više. No, pastor je zapravo puno opasniji nego što to itko očekuje.

Jeste li spremni? Neka Pickbox NOW Maratonac započne!