Objavljeno: 20. rujna 2021.

Pickbox NOW dostupan u Hrvatskoj pošti!

Filmovi i serije na dohvat ruke

Posjet pošti nikad nije bio zabavniji – nakon slanja ili zaprimanja svojih paketa počastite se fantastičnim serijama i filmova iz Pickbox NOW!

Odaberite svoju videoteku na bonove u svim poslovnicama Hrvatske pošte i to kroz nekoliko opcija: 1 mjesec za 29 kn, 6 mjeseci za 162 kn ili pak 12 mjeseci za 300 kn.

Pickbox NOW videoteka na bonove prepuna je sadržaja uz koje ćete uživati, od premijera do dobro znanih klasika. Cijela videoteka dostupna je na hrvatskom jeziku – filmovi raznih žanrova, vrhunske serije europske i holivudske produkcije te razni dokumentarci prevedeni su i prikazuju se bez reklama kako biste mogli u njima u potpunosti uživati.

Od filmova i serija izdvajamo:

  • Legendarna kriminalistička serija Poirot o ekscentričnom detektivu koji rješava misteriozne slučajeve, a sve prema zamisli Agathe Christie.
  • Dramska serija Šest sestara o bogatoj španjolskoj obitelji i poteškoćama s kojima se susreću nakon preuzimanja obiteljskog posla.
  • Kriminalistička serija Shetland o zločinima unutar malog istoimenog otoka
  • Dramska serija Indian Summers s radnjama smještenima tijekom  zalaza moći Britanskog carstva u Indiji
  • Film Dorian Gray priča je o mladiću koji je spreman izgubiti svoju dušu kako bi ostao zauvijek lijep
  • Film Zvuk srca o mladiću koji uz pomoć svog glazbenog talenta pokušava pronaći svoje roditelje, također glazbenike
  • Biografski film Kralj salse o glazbeniku koji je upoznao New York sa salsom, doživio svjetsku slavu ali i strelovit pad

Kako aktivirati Pickbox NOW bon?

Nakon što odaberete svoj bon, unesite ga nakon registracije pickboxnow.com. Sve sadržaje možete gledati na više uređaja istovremeno.

Koju god opciju odabrali, niste dugoročno vezani za Pickbox NOW – ugovorna obveza ne postoji, uslugu možete otkazati bilo kad.