Pickbox otvara vrata za Praznik rada!

Pickbox časti besplatnim gledanjem serija i filmova!

Pickbox otvara vrata za Praznik rada! Sve serije i filmovi otvoreni su svima za besplatno gledanje od danas u 15 sati do 2. svibnja u 15 sati. Sve što je potrebno je registrirati se (što znači upisati e-mail adresu) i to je to – besplatno je moguće gledati serije poput spektakularnih Vikinga (Vikings), krimi serija poput Mary ubija ljude (Mary Kills People) i  Istine o slučaju Harryja Queberta (The Truth About the Harry Quebert Affair) te brojne druge serijske i filmske poslastice.

Kako Praznik rada ove godine pada usred tjedna – u srijedu – idealno je provesti ga doma na kauču uz super serije i filmove na Pickboxu. Evo nekoliko preporuka!

BESPLATNO GLEDAJ NOVE SERIJE

Neke od novih serija koje možete gledati besplatno za Praznik rada su izvrsna kanadska crno-humorna serija Mary ubija ljude (Mary Kills People) koja uspješno spaja komediju, dramu i filozofiju baveći se tabu temom. Naime, radi se o doktorici Mary koja smrtno oboljelim pacijentima pomaže da počine samoubojstvo.

Od tvorca serije The Man in The High Castle Roba Williamsa, na Pickboxu je i sasvim nova britanska mini-serija Žrtva (The Victim) koja se vrti oko majke koja je razotkrila identitet ubojice svog sina na internetu te propitkuje ulogu žrtve i pravosudni sustav.

PREPORUKE KULTNIH FILMOVA

Pickbox ima veliku kolekciju kultnih filmova koji se moraju pogledati barem jednom u životu. Jedno od najboljih filmskih ostvarenja svih vremena je zatvorska drama Iskupljenje u Shawshanku (Shawshank Redemption)  s Timom Robbinsom i Morganom Freemanom u glavnim ulogama.

Ime ruže (The Name of the Rose) kultni je film iz 1980. godine, temeljen na istoimenom genijalnom romanu Umberta Eca. U glavnoj ulozi je Sean Connery koji glumi franjevca Williama Baskervillea.

Izdvaja se i nagrađivani film Sati (The Hours) u kojem gledamo glumačka ostvarenja tri fenomenalne glumice – Meryl Streep, Nicole Kidman (koja je za ulogu u Satima osvojila Oscara) i Julianne Moore.

Iskoristite priliku i istražite ponudu domaćeg streaming servisa potpuno besplatno.

Gledajte Pickbox odmah!