Dijamanti (Ice)

Nova dramska krimi serija o dijamantima

Dramska krimi serija ‘Dijamanti’ (Ice) okupila je snažnu ekipu – tvorac serije je scenarist i redatelj Robert Munic (Empire), a u glavnim ulogama su popularni glumac Donald Sutherland (The Hunger Games i brojni drugi), Jeremy Sisto (Law & Order, Six Feet Under) i Cam Gigandet (The O.C.). Obje sezone napete dramske krimi serije stigle su na Pickbox!

KRIMI SERIJA O DILERIMA DIJAMANTIMA

Radnja serije ‘Dijamanti’ (Ice) vrti se oko obitelji iz Los Angelesa čiji obiteljski posao ima dugu tradiciju – bave se trgovinom dijamanata. Jake (Cam Gigandet) i Freddy Green (Jeremy Sisto) su braća koja rade za obiteljsku tvrtku Green & Green Diamond, specijaliziranu za trgovinu dijamantima. Oni su obrtnici čije iskustvo zahtijeva precizno poznavanje umjetnosti, a njihovo obiteljsko bogatstvo potječe još od bijega iz Europe prije holokausta.

Nakon što Freddy, koji je ovisnik o drogama, ubije poznatog dobavljača dijamanata, njegov odgovorniji brat Jake mora uskočiti i pokušati spasiti obiteljski posao. Obitelj Green odjednom se nađe u podzemlju dijamantnog svijeta. Moraju raditi s kriminalcima, dilerima krvavih dijamanata, a imaju posla i s okrutnim šefom dijamantskog kartela Pieterom Van De Bruinom (Donald Sutherland).

SULUDI SVIJET DIJAMANATA

U seriji ‘Dijamanti’ (Ice) vidjet ćete svijet koji se ne viđa često (ili nikad) – podzemni svijet trgovine dijamantima i kriminal koji se događa oko ovih svjetlucavih kamenčića. Originalan i svježi, ovaj triler pruža i više nego dobru zabavu.

Uronite u svijet dijamanata i zabavite se  u dvije sezone svježe dramske krimi serije ‘Dijamanti’ (Ice) na Pickboxu!