Wisting (Wisting)

Norveška kriminalistička serija

Izvrsne vijesti za ljubitelje kriminalističkih serija i triler-serija – očekuje vas premijera cijele sezone norveške kriminalističke serije Wisting na Pickbox NOW! Smještena u divnim krajolicima Norveške, nova kriminalistička serija temelji se na bestselerima The Caveman i The Hunting Dogs norveškog autora Jørna Liera Horsta.

U glavnim su ulogama izvrsni norveški glumac Sven Norin (Valkyrien) i popularna kanadska glumica Carrie-Anne Moss (The Matrix, Jessica Jones).

KOMPLEKSNI LIKOVI

U kriminalističkoj seriji Wisting pratimo detektiva Williama Wistinga (Sven Nordin) koji se hvata ukoštac s najizazovnijim i najšokantnijim slučajem u svojoj karijeri – lovi američkog serijskog ubojicu koji živi u Norveškoj. Wisting surađuje s bivšom specijalnom agenticom FBI-a Maggie Griffin, koju tumači sjajna Carrie-Anne Moss.

U međuvremenu, Wistingova kći Line (Thea Green Lundberg) novinarka je koja lovi naslovnice – što je dovede izravno na put serijskog ubojice. Iznenada, duhovi starog slučaja ne puštaju Wistinga na miru, zbog čega je optužen i suspendiran. Kako će Wisting spasiti živote kad se mora boriti za svoju reputaciju i karijeru, pa i za svoj život?

SURADNJA NORVEŠKE POLICIJE I FBI-a

Norveška serija Wisting oduševit će vas ne samo zbog izvrsne glume i kompleksnih likova koje ćete odmah zavoljeti nego i zbog napete radnje koja će vas izazivati da gledate dalje i dalje. Posebnu dinamiku u seriji stvara suradnja između norveške policije i FBI-a te odnos između agentice Griffin i detektiva Wistinga. Zaogrnuta u ruho norveških krajolika dok prati lov na zlokobnog serijskog ubojicu, serija Wisting prava je kriminalistička poslastica.

Napetu norvešku kriminalističku seriju Wisting gledajte premijerno na Pickbox NOW!