Nimalo običan sitcom

Pravi O´Nealovi (The Real O'Neals)

Pravi O’Nealovi nova je humoristična serija na Pickbox NOW. Gledajte odmah obje sezone ovoga osvježavajućeg sitcoma!

Svatko u obitelji ima tajnu

Serija prati živote naoko idealne irsko-američke katoličke obitelji iz Chicaga. No svatko u obitelji ima tajnu, a kada podijele svoje istine jedni s drugima, nastaje nova obiteljska dinamika koja će promijeniti njihove živote. Najveću promjenu donosi vijest da roditelji Eileen (Martha Plimpton) i Pat (Jay R. Ferguson) više nisu zaljubljeni i žele se rastati. No ni njihova djeca nisu idealna katolička djeca – srednje dijete Kenny (Noah Galvin) je gej, što je u suprotnosti s tradicionalnim vrijednostima O’Nealovih, najstariji sin Jimmy (Matthew Shively) anoreksičan je, a najmlađa Shannon (Bebe Wood) kleptomanka je i možda je ateistica.

Mama na čelu

Popularna glumica Martha Plimpton (Raising Hope, The Good Wife, How to Make It In America) izvrsna je u ulozi majke Eileen. Ona je tvrd orah i najjači lik u seriji. Tradicionalna i čvrste ruke, Eileen je zapravo vrlo simpatična i duhovita, a gledateljima će biti teško ne navijati za nju.

Nimalo običan sitcom

U ruhu jednoga sasvim običnog sitcoma koji tematizira obiteljske probleme, Pravi O’Nealovi zapravo je vrlo odvažna, osvježavajuća i duhovita serija. Bavi se mračnijim temama odnosa religije i seksualnosti, a svaka tema pojedine epizode vrlo je ozbiljna, poput prvog seksa, školskog nasilja ili propitkivanja Božjeg postojanja. Ipak, sve je prikazano veselo i energično, što u ovoj humorističnoj seriji izvrsno funkcionira.