Ljeto još nije gotovo

Objavljeno: 22. kolovoza 2022.

Filmovi i jedna serija na Pickbox NOW uz koje ćete imati osjećaj da ljeto još nije gotovo

Ljeto još nije gotovo! Pickbox NOW donosi predivne lagane ljetne filmove i serije, stoga produžite osjećaj ljeta i uživajte u odmoru, lakoći i toplini.

Surferi (Barons)

Zajašite na valu nove surferske serije na Pickbox NOW! U fokusu priče su poduzetni surferi inspirirani vremenom nastanka sufrerskih brendova poput Rip Curl i Quiksilver. Snapper (Ben O’Toole) i Trotter (Sean Keenan) su prijatelji koji zajedno rade na izradi odijela za surfanje, ali se posvađaju i postanu ogorčeni suparnici. Nostalgija sedamdeetih i senzualan pogled na surf idealna su kombinacija za ljetnu seriju.

Vino ljeta (The Wine Of Summer)

Romantični ljetni film vrti se oko skupine zanimljivih ljudi čije se sudbine isprepliću. James napušta odvjetničku karijeru i odluči se posvetiti glumačkoj. Njegova ga djevojka Brit ostavi pa se James spontano zaputi u Barcelonu gdje u knjižari upozna dramaturga Lucchesija. Lucchesi je u vezi s mlađahnom Veronicom, ali i dalje gaji osjećaje prema staroj ljubavi i davno izgubljenoj muzi Elizi. Radnja je smještena u magičnoj Španjolskoj, što daje poseban ljetni šarm ovom filmu.

Svjetioničar (The Lightkeepers)

Smješten 1912. godinu u Cape Codu, ovaj neobičan film prati svjetioničara Setha (Richard Dreyfuss) koji se odrekao bilo kakva odnosa sa ženama. Planove mu pomrse dvije zgodne dame koje se preko ljeta dosele u obližnju kolibu. Nostalgično, romantično i ljetno!

Ljubav, mjehurići i Kristalna uvala (Love, Bubbles & Crystal Cove)

Romantična komedija koja ima sve prave sastojke! U fokusu priče je Skye, koja proizvodi i prodaje preparate za kupke. Njezin posao je vrlo uspješan, a kad njezina ljubav iz djetinjstva dođe kako bi joj pomogao u poslu, Skye prvo odbije, no uskoro počnu letjeti iskre…

Ljubavne priče iz Doline suncokreta (Love Stories in Sunflower Valley)

Romantični film vrti se oko Kate, mlade pomoćnice urednice u novinama, koja želi i sama postati novinarka. Kate predloži ideju koja se odmah svidi urednici, no njezina urednica za to zaduži drugog novinara, Drewa, da napiše priču. Kate je zadužena ide s njim kao pomoćnica. Radeći zajedno otkriju niz toplih ljubavnih priča u malome gradu, ali hoće li ljubav svih oko njih nadahnuti i njihovu ljubav?

Ljetne filmove i serije gledajte samo na Pickbox NOW i uživajte u osjećaju ljeta!