Kondor (Condor): Premijera druge sezone napete špijunske serije

Druga sezona nove špijunske triler-serije Kondor (Condor) stigla je na Pickbox NOW! S Maxom Ironsom i Mirom Sorvino u glavnim ulogama, Kondor je napeta i odvažna serija o CIA-inim agentima i uroti koja prijeti milijunima ljudi.

Druga sezona suvremene adaptacije popularnog trilera Three Days of the Condor iz 1975. godine nestrpljivo se čekala. I napokon je stigla – ekskluzivna premijera čeka vas na Pickbox NOW!

Prva sezona sastoji se od 10 epizoda koje su također dostupne na Pickbox NOW – upustite se u špijunsku avanturu i pogledajte cijelu seriju!

Zvjezdana glumačka postava

Uz mladoga glumca Maxa Ironsa koji tumači glavni lik Joea Turnera, u Kondoru imamo prilike gledati neke od najboljih glumaca današnjice. Oskarovac William Hurt (A History of Violence, Avengers, Captain America: Civil War) tumači ulogu Boba Partridgea, Joeova zaštitnički nastrojenog tetka koji ga je regrutirao u CIA-u.

Oskarovka Mira Sorvino (Mighty Aphrodite, Human Trafficking) igra Marty Frost, Bobovu bivšu ljubavnicu koja vodi istragu o zločinima za koje je Joe okrivljen. Uz njih, tu je i genijalni Brendan Fraiser (The Mummy Trilogy, George of the Jungle) koji tumači lik Nathana Fowlera.

Ne vjeruj nikomu – Napeti špijunski triler

S CIA-inim agentima kao glavnim protagonistima akcije i napetih situacija Kondoru ne nedostaje. Nemoguće je razaznati dobre igrače od onih loših, što dodaje na misterioznosti cijeloj priči. „Ne vjeruj nikomu“ krilatica je druge sezone koja donosi još više uzbuđenja i akcije.

U prvom je planu Joe Turner, mladi CIA-in analitičar koji slučajno doznaje za strašan plan koji prijeti životima milijuna ljudi. Turner je idealistički nastrojen milenijac koji se tajno pridružuje CIA-i u nadi da će je reformirati iznutra.

Ali kad sve u njegovu uredu ubiju profesionalni ubojice, Turner se nađe u nevjerojatno kompleksnoj situaciji. Ako želi preživjeti, morat će raditi stvari za koje nikad nije mislio da je sposoban.

Premijeru kompletne druge sezone napete špijunske serije Kondor gledaj na PICKBOX NOW od 1. lipnja!