Izraelska kriminalistička serija

Časni sud (Your Honor)

Nova izraelska serija Časni sud (Your Honor), opisana kao mračna i moralno kompleksna drama stigla je na Pickbox NOW. Hvaljena je kriminalistička serija osvojila glavnu nagradu na francuskom festivalu Series Mania.

Tvorci su ove napete serije Ron Ninio i Shlomo Mashiach, a obje su sezone dostupne na Pickbox NOW. Idealna je za serijske ovisnike – nećete je moći prestati gledati!

AUTOMOBILSKA NESREĆA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE

Život briljantnog suca Miche Alkobyja kreće se u dobrom pravcu, a promaknuće ga čeka iza ugla. No sve se to promijeni kad njegov sin, tinejdžer Shay, skrivi automobilsku nesreću i pobjegne s mjesta zločina.

Micha se sprema predati svog sina vlastima, no sazna kako je žrtva glavni mafijaš i član kriminalističke obitelji koja sama nameće svoj sustav pravde. Nesreća će ih odvesti u igru laži, prevara i nemogućih izbora.

AMERIČKI REMAKE

Napeta i zanimljiva izraelska serija osvojila je svijet, stoga ne čudi kako se upravo snima i američka inačica u produkciji Showtimea, s Bryanom Cranstonom (Breaking Bad) u glavnoj ulozi.

Obje sezone kriminalističke serije Časni sud (Your Honor) gledajte odmah na Pickbox NOWprvu epizodu prve sezone gledajte potpuno besplatno. Potrebna je samo registracija bez unosa podataka za plaćanje.