Impresivne nove serije i filmovi na Pickbox NOW

Što nas sve novo čeka u rujnu?

Objavljeno: 29. kolovoza 2023.

Brojne nove serije i fantastični filmovi stižu u rujnu na streaming servis Pickbox NOW! Od serija poput šarmantne talijanske kriminalističke komedije Ubojstva u baru Lume i britanske kriminalističke serije Inspektorica Ray do norveške crne komedije Arhitektica, i filmova poput kultnog Asterix i Obelix u Britaniji te Dobročinitelj s Richardom Gereom u glavnoj ulozi, evo što sve ističemo od novog sadržaja kojem se veselimo!

Ubojstva u baru Lume (Murders at BarLume) – šarmantna talijanska serija

Talijanska kriminalistička komedija Ubojstva u baru Lume nova je serija koja će vas zaintrigirati. Radnja je smještena u malom talijanskom gradiću na toskanskoj rivijeri, a u fokusu priče je Massimo, vlasnik bara. Uz vođenje bara, Massimo pomaže detektivki Fusco riješiti brojne zločine. Ova šarmantna talijanska serija prepuna zanimljivih likova i misterioznih zločina stiže 1. rujna!

Inspektorica Ray (DI Ray) – britanska kriminalistička serija

Nova britanska kriminalistička serija Inspektorica Ray oduševit će sve obožavatelje kriminalističkog žanra. Radnja se vrti oko detektivke Ray koja radi u birmingamskoj policiji. Ona je pametna, drska i tvrda, i upravo je dobila promaknuće. Ray preuzima slučaj koji je prisiljava da se suoči s osobnim problemima. Sa svježom perspektivom, ova serija donosi zanimljivu priču koja će oduševiti gledatelje. DI Ray stiže 8. rujna!

Arhitektica (The Architect) – europski dragulj u ruhu norveške miniserije

Arhitektica je norveška miniserija, crna komedija za sve obožavatelje kvalitetnih europskih serija. Kada je projekt izgradnje tisuću stanova u Oslu objavljen na natječaju, arhitektica Julie ima ideju: zašto ne pretvoriti prazna podzemna parkirališta u stambene zgrade? Ovo je mrkla, oštro promatrana satira o suviše bliskoj budućnosti. Norveška serija stiže 11. rujna!

Nestanak (The Missing) – švedska kriminalistička miniserija

Izvrsna švedska miniserija Nestanak vrti se oko policajke Maje Silver iz policijskog odjela za nacionalne operacije u Stockholmu. Zbog velike želje da se ponovno susretne sa svojom kćeri Rebekom, vraća se u mali grad koji je jednom napustila. Kad je djevojka pronađena ubijena usred švedskog biblijskog pojasa, Maja se upetlja u intenzivnu potragu za istinom. The Missing stiže 29. rujna!

Asterix i Obelix u Britaniji (Asterix at Obelix: God Save Britannia) – kultni film

Asterix i Obelix u Britaniji u režiji Laurenta Tirarda, četvrti je nastavak u serijalu  kultnih filmova o Asterixu. Julije Cezar dolazi u Britaniju, gdje se malo selo i dalje hrabro odupire rimskim legijama. Ali situacija postaje kritična i seljanima su ugroženi životi. Jedan od seljana traži dobrovoljce da odu potražiti pomoć od svog drugog rođaka Asterixa Gala i donesu bačvu „čarobnog napitka” iz bretonskog sela neukrotivih heroja. Ovaj kultni film stiže 11. rujna!

Noć u starom Meksiku (A Night In Old Mexico) – prava western avantura

Western avantura s Robertom Duvallom i Jeremyjem Irvineom u glavnim ulogama! Nakon što je bio prisiljen prodati svoj obiteljski ranč poduzetnicima, financijski oskudni, ali ponosni stariji građanin i njegov otuđeni unuk, nađu se na meti dilera droge u potrazi za nestalom torbom s novcem. Noć u starom Meksiku stiže 22. rujna!

Dobročinitelj (The Benefactor) – Richard Gere u ulozi mračnog filantropa

Izvrstan dramski film Dobročinitelj stiže 22. rujna. U glavnim su ulogama Richard Gere i Dakota Fanning, a radnja se vrti oko ostarjelog filantropa koji se ponovno susreće s trudnom kćeri svojih bliskih prijatelja koji su tragično poginuli u nesreći za koju se on osjeća odgovornim. Njegovi unutarnji demoni natjerali su ga na zlouporabu droga zbog čega ponovni susret između kćeri i njezina muža postaje zategnut. Njegova priča ispričana je preko uspomena na dan tragične nesreće.

Vincent i Roxxy (Vincent N Roxxy) – buntovna ljubav

Kriminalistički triler Vincent i Roxxy s Emileom Hirschom i Zoe Kravitz u glavnim ulogama stiže 22. rujna. Radnja se vrti oko Vincenta, usamljenika iz malog grada, i buntovne punk rockerice Roxxy. Njih se dvoje neočekivano zaljube dok su prisiljeni na bijeg i ubrzo otkrivaju da ih nasilje prati posvuda