Genijalci u kuhinji

Nova kulinarska emisija od 2.7.

Objavljeno: 28. lipnja 2021.

Genijalci u kuhinji (Culinary Genius) – kulinarska emisija

s Gordonom Ramsayjem stiže na Pickbox NOW

Natjecateljska emisija Genijalci u kuhinji (Culinary Genius) Gordonom Ramsayjem na Pickbox NOW stiže 2. srpnja. U ovoj emisiji gledat ćemo devet amaterskih kuhara koji će se natjecati u kulinarstvu uz savjete i lekcije profesionalnih kuhara.

PROŠIRITE ZNANJE UZ KULINARSKE LEGENDE

U svakoj epizodi pojavit će se novi profesionalni kuhar koji će demonstrirati dva zadatka natjecateljima, kao i publici.

Kao jedan od profesionalaca, tu je i kulinarska legenda Gordon Ramsay koji će svoje kulinarsko umijeće demonstrirati u prvoj epizodi.

Osim brzine, Ramsay traži i točnost u praćenju danog recepta u intenzivnim kulinarskim rundama. Rosemary Shrager, Jean-Christophe Novelli i Phil Vickery svoja će umijeća pokazivati u idućim epizodama donoseći svoj jedinstveni stil u ovu intenzivnu kuhinju.

TKO ĆE OSVOJITI TITULU KULINARSKOGA GENIJA?

U prvoj rundi natjecatelji će se suočiti s petominutnim testom u kojemu će pokazati svoje vještine s nožem. Testiraju se i njihovi živci jer su izazvani da brzo usitne sastojke prije nego što profesionalni kuhar ocijeni kvalitetu i kvantitetu njihova rezanja. Tri najslabija natjecatelja odmah će biti eliminirana.

U drugoj rundi fokus je na preciznosti i vještini. Ovaj desetominutni test temelji se na pripremi. Pomno odabrani sastojak otkriva se preostalim natjecateljima koji će se utrkivati kako bi ga savršeno pripremili. I ovaj test bit će konačan za troje natjecatelja koji će biti poslani kući, a troje najboljih ostaje u iščekivanju uzbudljive nove runde.

U trećoj rundi kuhari moraju iskoristiti sastojak koji su upravo pripremili kako bi stvorili zadivljujuće jelo u 25 minuta koje će im donijeti prvo mjesto i titulu kulinarskoga genija, kao i novčanu nagradu.

Uzbudljivu kulinarsku emisiju Genijalci u kuhinji gledajte na Pickbox NOW od 2. srpnja.