Dva života (Two Lives)

Nova španjolska serija

Objavljeno: 3. listopad 2022.

Two Lives – Nova španjolska serija sa strastvenom pričom

Dvije žene čije priče pletu prekrasnu, emocionalnu i strastvenu priču

Dva života (Two Lives) nova je španjolska serija s emocionalnom i strastvenom pričom. Od 3. listopada pratite je i na Pickbox NOW s ukupno 255 epizoda.

DVIJE PRIČE U DVAMA RAZLIČITIM RAZDOBLJIMA

Priča prati živote dviju protagonistica, Carmen (25) i Julije (36), koje žive na dvama različitim kontinentima – u dvama različitim razdobljima. Julijina priča odvija se u današnjoj Španjolskoj, u malom i šarmantnom selu nedaleko od Madrida. Carmenina priča odvija se kasnih četrdesetih godina prošlog stoljeća u Río Muniju, bivšoj egzotičnoj koloniji Španjolskoj Gvineji. Ali Carmen i Julia nisu samo dvije žene razdvojene vremenom i prostorom – one dijele duboku i posebnu vezu: one su baka i unuka.

Njihove zasebne priče pletu prekrasnu, emocionalnu i strastvenu priču, u kojoj plove kroz ljubav, slobodu, osobna postignuća, snove i strahove, krize odrasle dobi, obiteljske sukobe… I, prije svega, kroz najveće životne odluke.

EMOCIONALNA I STRASTVENA PRIČA

Julia je žena koja trenutačno živi životom kakav su za nju planirali njezina majka i njezin budući suprug. Taman kad se sprema udati, otkriva veliku obiteljsku tajnu koja će je zauvijek promijeniti. Na rubu živčanog sloma, odluči se odvojiti od njih. Julia pronalazi utočište u osamljenom gradiću u planinama Madrida gdje će imati kompliciranu misiju: ​​preuzeti kontrolu nad vlastitom sudbinom.

Carmen je mlada žena koja napušta udobnost metropole kako bi srela oca u egzotičnoj koloniji Španjolskoj Gvineji. Carmen otkriva da Afrika ima mnogo tvrđe i divlje lice nego što je ikad zamišljala, a njezin se život uzburka iz temelja. Bit će pred teškom dilemom: pridržavati se nepravedno uspostavljenih pravila ili slijediti svoje srce.

Razdvojene više od pola stoljeća i na dvama kontinentima, Carmen i Julia imaju puno više zajedničkog od obiteljskih veza. Njih dvije su žene koje se bore da ostvare svoje snove, koje se ne prilagođavaju normama koje drugi nameću i koje će pronaći ljubav ondje gdje je najmanje očekuju.

GLUMAČKA POSTAVA

Dvije glavne ženske uloge fantastično su obradile dvije popularne španjolske glumice, Amparo Piñero u ulozi Carmen i Laura Ledesma u ulozi Julije.

Rođena Madriđanka, o privatnom životu glumice Amparo Piñero ne zna se puno, čak ni godina rođenja. Ipak, njezina glumačka karijera zablistala je kad je dobila ulogu u španjolskoj seriji Two Lives, a u isto vrijeme dobila je ulogu u Netflixovoj seriji Summertime.

Ulogu Julije fantastično je odglumila španjolska glumica Laura Ledesma, čija glumačka karijera uključuje filmove poput Diana (2018) i Los veraneantes (2007) te seriju Queens (2016). U slobodno vrijeme Laura se bavi pjevanjem, snimanjem i kazalištem.

Strastvenu španjolsku seriju Dva života (Two Lives) gledajte na Pickbox NOW!